BREAKING NEWS

BEAT ÎN DRUM SPRE SERVICIU – Mamă și fiică accidentate într-un accident produs pe DN1C de un jandarm beat

jandarmerie-alcoolUn grav accident de circulație s-a produs în această seara la intersecția drumului județean Boiu Mare – Mesteacăn, cu drumul național 1 C Dej – Baia Mare. Două persoane nevinovate, mamă și fiică, au fost preluate de un echipaj al Ambulanței și au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de ActualMM.ro a reieșit faptul că subofițerul Ioan Valerian Pop, domiciliat în comuna Boiu Mare, angajat la Jandarmeriei Maramureș, se deplasa pe drumul județean la volanul unui autoturism. Ajuns în DN1C jandarmul a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar din direcția Șomcuta Mare – Dej și era condus de un bărbat.

În urma impactului, soția șoferului și fiica acestuia, pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale fiind preluate de echipajul Ambulanței din Șomcuta Mare. Cele două au fost duse la Spitalul din Baia Mare.

Polițiștii din Șomcuta Mare l-au testat pe șoferul vinovat cu aparatul etilotest. Uluitor este faptul că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Ba mai mult, sursele noastre au menționat faptul că jandarmul se îndrepta spre serviciu, la punctul de jandarmi din Fărcașa. Etilotestul a indicat 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.În consecință, angajatul jandarmeriei a fost condus la unitatea medicală din Șomcuta Mare pentru a-i fi prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia polițiștii au întocmit dosar de urmărire penală pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală de culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.



Cu siguranță nici șefii Jandarmeriei Maramureș nu vor sta cu mâinile în sân și îl vor cerceta disciplinar. Măsurile care vor fi luate le vom comunica cititorilor noștri în momentul în care ne vor parveni. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

SE ÎNTORCEAU DIN ITALIA: Pentru a nu intra în carantină, doi maramureşeni au încercat să evite controlul de frontieră

Redactie

GHINION ÎNAINTE DE CRĂCIUN – Mașini avariate în Baia Mare și Baia-Sprie (FOTO)

Vasile Dale

ÎNFIORĂTOR: Bărbat găsit decedat cu capul în jarul focului, la o stână din Petrova

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult