BREAKING NEWSEveniment

ACCIDENT – Un tânăr beat a intrat cu mașina într-un podeț la Târgu Lăpuș (GALERIE FOTO)

accident-tg-lapus-2Un accident de circulație s-a produs pe DJ 109F, pe strada Țibleșului din Târgu Lăpuș. Un tânăr în vârstă de 20 ani dib Ungureni circula cu un autoturism înmatriculat în Spania dinspre Tg Lapuș spre Dămăcușeni. 

Din cauza poleiului de pe carosabil dar mai ales a vitezei excesive și a consumului de băuturi alcoolice, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un podeț din beton.

În urma impactului cel de la volan și o tânără de 18 ani din Dămăcușeni, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale fiind preluați de echipajele Ambulanței și SMURD Tg. Lăpuș.

accident-tg-lapus-9Șoferul a fost testat de polițiști, aparatul etilotest indicând 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestui i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cei prezenți la spital au susținut că acesta a adormit pe targa de la spital imediat după recoltarea probelor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele șoferului sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală și conducerea unui vehicu sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

FOTO: O maşină a luat foc la Rogoz

Redactie

INCONŞTIENŢĂ LA VOLAN: Tânăr cu o concentraţie de 1.55 mg/l alcool pur în aerul expirat depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism

Vasile Dale

ULTIMA ORA: MICROBUZ CU 9 PASAGERI RASTURNAT IN SABISA. NU SUNT PERSOANE RANITE

Vasile Dale

1 mesaj

Dr. Bercea Dan decembrie 20, 2016 at 12:36 pm

Nu mai este SMURD de mult in Targu Lapus!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.