BREAKING NEWS

FOTBAL – O echipă de tradiție din Maramureș a fost retrasă din campionat

minerul cavnicNu putem spune decât păcat. O echipă echipă cu tradiție în fotbalul maramureșean a fost retrasă în campionat. Motivele sunt hilare de-a dreptul. Cert este faptul că oficial se pare că Minerul Cavnic a fost retrasă din campionat din….lipsă de jucători. Pe de altă parte însă se vorbește despre faptul că autoritățile locale au decis să nu mai aloce niciun leu pentru acest club de fotbal. Iubitorii de fotbal din Cavnic susțin că decizia ar fi fost luată de edil, în cârdășie cu majoritatea consilierilor locali. Deocamdată nu se știe dacă fotbalul în Cavnic va continua sau nu din vara acestui an. Până atunci, o parte din jucători au plecat să joace la alte echipe din zona Fisculașului.

Comunicat AJF Maramureș

„Echipa Minerul Cavnic s-a retras înainte de începerea returului din Liga a patra, seria Sud. În consecință, toate rezultatele din tur se mențin și toate partidele din retur vor fi omologate cu scorul de 0-3, conform articolului 17, litera b din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice”.

Istoria echipei Minerul Cavnic conform wikipedia.org

 

Nume completAsociaţia Sportivă Minerul Cavnic
PoreclăMinerii (The Miners)
Nume scurtMinerul Cavnic
Fondată1934
StadionPintea Viteazul
Capacitate1,000
LigaLiga IV
2015–16Liga IV, Maramures, Seria Sud

Clubul a fost înființat în anul 1934 și a jucat până în anul 1971 în liga a IV județeană. La sfârșitul ediției 1970-1971, Minerul Cavnic a promovat în Divizia C, a treia liga a fotbalului românesc. După numai două sezoane, Minerul Cavnic a promovat în Divizia B (1972-1973).  Din anul 1996, Minerul Cavnic a jucat în divizia D (județul Maramureș). În primăvara anului 2017, autoritățile locale au pus cruce unei echipe cu tradiție în fotbalul maramureșean. Rușine….

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: ”Ploaie” de înjurături și amenințări la adresa pompierilor voluntari din Poienile de Sub Munte. Motivul: au avut ”tupeul” să îi calce iarba unui localnic în timpul unei intervenții la stingerea unei gospodării în flăcări!

Vasile Dale

VIŞEU DE JOS: Șofer cu permisul suspendat, oprit în trafic de poliţiştii de frontieră

Redactie

VIDEO: Doi tineri au furat scaune de pe terasa Magic Cafe din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.