BREAKING NEWSEveniment

ACCIDENT – A zburat peste sensul giratoriu, a rupt un stâlp iar mașina a luat foc (GALERIE FOTO/VIDEO INCENDIAR)

Un accident de circulație deosebit de grav a avut loc astăzi dimineață, 16 aprilie, în zona Dacia Service din municipiul Baia Mare.

accident bm (1)Un șofer în vârstă de 35 de ani circula dinspre Satu Mare spre Baia Mare la volanul unui autoturism Mercedes, cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie. Cel mai probabil din cauza vitezei excesive, bărbatul nu a mai putut controla mașina, a zburat efectiv peste sensul giratoriu, izbindu-se violent de un stâlp din beton pe care l-a rupt. După impact autoturismul a luat foc.

accident bm (2)Pompierii maramureșeni au fost alertați în jurul orei 5.33 despre producerea evenimentului și au plecat imediat spre locul accidentului.

17951777_146619932537548_4506875129975535177_n

accident baia mareIncidentul ar fi putut avea efecte și mai grave de atât, având în vedere faptul că la o distanță foarte mică de stâlpul lovit de autoturism, se află o conductă de gaz.

Șoferul a reușit să iasă nevătămat din autoturism, nefiind rănit. Pompierii au stins rapid focul. Autoturismul a fost distrus în totalitate.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Surse neoficiale susțin că toți cei patru tineri din autoturism ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice și nu au recunoscut cine a condus autoturismul. În consecință se pare că toți ar fi fost testați cu aparatul etilotest de către polițiști. Alcoolemiile lor erau între 0,60 și 2,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vom reveni cu amănunte.

foto: Bogdan Osan, Rares Chylix, faceboo.com.

Te-ar putea interesa si

Bătrân bolnav din Copalnic Deal transportat la ambulanţă cu ajutorul salvamontiştilor

Redactie

ULTIMA ORĂ: Incendiu de vegetaţie uscată în zona Hovrila (FOTO)

Vasile Dale

Prefectul ”tilicar” Duruș ce a transformat Prefectura în studio foto pleacă acasă. Câțu demite tot USR-istii. USR-PLUS-AUR au depus moțiunea de cenzură

Vasile Dale

1 mesaj

Forin aprilie 16, 2017 at 10:59 am

Stalpul ala trebuie mutat, ca prea iese in calea multora, nu cred ca a trecut o luna de cand a fost rupt …

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.