BREAKING NEWSEveniment

TRAGEDIE LA TELCIU – Un tanar din Bistra, fara permis, a provocat un accident cu patru morti (FOTO/VIDEO)

telciuaccisMaramureșeanul de 19 ani care a provocat accidentul de circulație petrecut noaptea trecută la Telciu nu avea permis de conducere, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean. Martorii spun că acesta ar fi consumat și el băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Viețile a patru tineri au fost curmate chiar în noaptea de Paște, la ieșirea din localitatea Telciu. Un autoturism condus de un maramureșean de 19 ani s-a izbit puternic de un stâlp de electricitate, care ulterior a căzut peste mașină, strivind-o.

Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare. Toți cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 36 de ani, care se aflau în autoturism, au rămas captivi în mormanul de fiare. Patru dintre ei erau inconștienți, doi prezentând leziuni incompatibile cu viața. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI.



Autoturismul, un BMW înmatriculat în Italia, îi aparținea unui tânăr de 19 ani, care și conducea mașina. Acesta este din localitatea Bistra, județul Maramureș, și se afla în Telciu în vizită la sora sa, care este căsătorită cu un localnic.

acc_telciu-7206Se pare că acesta nu avea permis de conducere. Martorii și inclusiv adolescentul de 16 ani care a supraviețuit au spus că toți tinerii din mașină consumaseră băuturi alcoolice. Analizele efectuate în cadrul necropsiei vor stabili dacă și conducătorul auto consumase alcool.

„Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani din localitatea Bistra, județul Maramureș, pe fondul neadaptării vitezei la drum într-o curbă, a pierdut controlul volanului și a colizionat un stâlp din beton, pe care l-a retezat. Din verificările efectuate ulterior a rezultat faptul că conducătorul auto nu poseda permis de conducere”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean

Sursa text si foto: Bistreanul.ro.

Te-ar putea interesa si

Doi șoferi au fost arestați preventiv după ce a condus cu alcoolemii record: 3.39, respectiv 3.29 g/l alcool pur în sânge

Vasile Dale

ACCIDENT: IMPACT FRONTAL LA TAUTII MAGHERAUS. TRAFICUL A FOST BLOCAT (FOTO)

Vasile Dale

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Trebuie să eliminăm pragul de 9,4% din PIB ca limită a creșterii pensiilor”

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult