BREAKING NEWSEveniment

Accident mortal: S-a izbit cu masina de podet pe DN1C (FOTO)

ACCIDENT GRAV PE DN 1C Un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut în urmă cu puţin timp în Baia Mare. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 1C, în zona Dura.
Potrivit primelor informaţii, în urma evenimentului rutier o persoană a decedat. Mai multe echipaje de prim ajutor s-au deplasat de urgenţă la faţa locului.

Momentan nu se cunosc detalii despre cum s-a produs incidentul rutier. Vom reveni cu amănunte.

foto: Calin Man, Mihai Nemes



Actualizare

Barbatul de la volan in varsta de 68 ani era singur in masina in momentul producerii accidentului.

Se pare ca acestuia i s-a facut rau si din acest motiv ar fi parasit partea carosabila, oprindu-se intr-un podet din beton.

IPJ Maramures

De fiecare dată când sunt sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie, poliţiştii rutieri se îndreaptă de urgenţă la locul indicat şi acţionează pentru salvarea victimelor, fluidizarea traficului şi stabilirea împrejurărilor în care s-a comis.
Din păcate, în cazul unui accident produs ieri, 06 iunie, pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare, conducătorul auto nu a mai putut fi salvat. Impactul i-a fost fatal băimăreanului în vârstă de 67 de ani. Din cercetările efectuate a reieşit că acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un podeţ din beton şi apoi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă. În continuare, poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Te-ar putea interesa si

Şoferul BMW-ului care a lovit un pieton pe trecere a fost arestat preventiv. Se urcase la volan cu 2,46 g/l alcool pur în sânge

Redactie

EXCLUSIV CITITORI: Acuzații grave la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Directorul de îngrijiri este vizat de acuzele asistenților de pe Secția Prihiatrie Bărbați Adulți

Vasile Dale

BILANŢUL CELOR DOI ANI DE RĂZBOI: 72 de ucraineni rătăciți în zona de frontieră alpină salvaţi, 16 descoperiți decedați

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult