BREAKING NEWSEveniment

Acuze grave: O profesoara de sport din Somcuta Mare ar bate elevii (VIDEO)

Ora de sport este preferata elevilor. Nu şi la o şcoală din judeţul Maramureş. Elevii spun că au prins frică de acest curs, din cauza profesoarei de educaţie fizică. Dascălul e acuzat că-i loveşte, din orice motiv. Bunica unuia dintre copii e hotărâtă s-o dea pe femeie pe mâna poliţiei.

Nepotul femeii e elev în clasa 5-a la şcoala din Şomcuta Mare. Şi nu ar fi fost prima oară când vine acasă bătut. Însă acum, bunica nu a mai răbdat şi a mers la şcoală să ceară explicaţii profesoarei de sport. Acest lucru l-ar fi scos din sărite pe dascăl.

Băiatul a povestit că a fost pedepsit pe nedrept. S-ar fi ciocnit cu un coleg în timp ce juca fotbal, iar celălalt elev a căzut şi s-a rănit. Dar profesoara este acuzată că şi-a folosit forţa şi asupra altor elevi.

Bunica elevului vrea să depună o plângere la poliţie. Cadrul didactic nu a putut fi contactat pentru declaraţii.

Ce spune directiunea?

„În data de 30.05.2017 am fost sesizaţi verbal de familia elevului Mihailă Paul despre un incident produs în timpul orei de sport. Ca urmare a acestei sesizări, am purtat o discuţie cu d-na profesoară de educaţie fizică şi am dispus întrunirea Comisiei de etică şi disciplină din cadrul licelui, care analizează cazul, urmând a se lua măsurile care se vor impune.

Directorul Liceului Teoretic ,,Ioan Buteanu”,
prof. Corina Sanda Muntean”

 

(Sursa: Observator Antena1.ro)

Te-ar putea interesa si

Neveste ameninţate şi bătute de soţi. Două ordine de protecție provizoriu emise ieri de polițiști

Redactie

EXCLUSIV CAMERĂ SUPRAVEGHERE: ALERTĂ LA GRANIȚĂ – Ar fi trecut granița ilegal dar sunt de negăsit. Percheziții în Lunca la Tisa (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO EXCLUSIV – Incendiu la un imobil din Baia Sprie

Vasile Dale

3 mesaje

Paula iunie 8, 2017 at 9:00 am

Ar trebui sa precizați și faptul ca reporterul dumneavoastră a intrat în școala respectiva fără acordul conducerii și le-a luat interviu unor copii minori (doi sau trei), fără acordul părinților. Apoi, ați „lansat” acest articol fără a va informa despre ce este vorba. Sunt sigura ca vor aparea reactii împotriva acestui mod de denigrare a unui cadru didactic îndrăgit foarte tare de către copii.

Raspunde
Paula iunie 8, 2017 at 9:25 am

Oră de coșmar…. sunteti penibili!!!

Raspunde
eu iunie 8, 2017 at 12:40 pm

Copiii erau in timpul orei de desen. Reporterul a avut acordul profesoarei de desen sa vorbeasca cu acesti elevi. In caz contrar nu avea cum sa ii scoata de la ora. Iata inca o dovada ca nu se cunoaste regulamentul intern al scolii. Cat despre profesoara in cauza, poate ar fi bine sa va ascultati cu atentie copiii. Mai mult, si inainte de ’89 acest „cadru didactic” avea aceleasi reactii violente asupra copiilor. Marturie stau declaratiile primite de la fosti elevi ai dinsei..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.