BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

REVOLTĂ LA VIŞEU: Un cuib cu patru pui de barză a ars ca o torţă. Dispecerul 112 nu a trimis pompierii (FOTO-VIDEO)

Caz şocant la Vişeu de Mijloc. Un cuib de berze a luat foc pe un stâlp de electricitate. Oamenii au sunat la 112 si au cerut ajutor. Conform acestora dispecerul de la Serviciul de Urgenţă a trimis poliţia şi Electrica, dar nu şi pompierii. Abia după ce poliţia a insistat, a fost trimis un echipaj al pompierilor militari de la Vişeu de Sus.

Patru pui de barză aflaţi în cuib au murit carbonizaţi. Sătenii spun că totul s-a petrecut sub privirile altor berze care se zburau cu disperare pe lângă stâlpul în flăcări.

Iată ce ne-a trimis Adrian Adreca, cititorul nostru: „In aceasta seara, un cuib de berze din Viseu de Mijloc a luat foc din cauza unui scurt al firelor de electricitate, un cuib in care se aflau patru puiuti! Indiferenta unora care stau pe un scaun si care raspund cu indiferenţă la apelurile de la 112 au dus la moartea celor patru pui, mai exact nu au vrut sa trimita pompierii sa intervina si sa salveze puiutii! Dispecerul de la 112, un inconstient ia sfatuit pe cei ce au anuntat, sa arunce o galeată cu apa peste cuib?! Pai, oare inconstientul ăla stie unde este plasat un cuib de barza? Ştie cat este de mare????? Intr-un final, la insistentele celor de la politie, dispecerul a trimis si echipa de pompieri care insa a venit prea tarziu pentru cei patru puiuti!
Ii doresc acelui dispecer sa vada vreodata doua berze (parintii) care zburau si care stateau pe stalpii din apropiere si priveau neputincioase cum puiutii lor mor in cuib!!! Sper din suflet ca cineva sa raspunda pt aceasta indiferenta!!! Sa va fie rusine, oameni fara suflet”.



ACTUALIZARE

„Cei patru pui de barza morti aseară au fost lasaţi pe marginea străzii. Ce conteaza că este caniculă!!! Nu ştiu cine trebuie să-i ia de acolo, stiu doar ca nu acolo le este locul! Ma uitam in dimineata asta la cuib si sunt ferm convins ca daca se intervenea la timp, puii erau salvati, pentru că a ars doar partea stanga a cuibului!!!” ne-a scris cititorul nostru.

Te-ar putea interesa si

DOLIU ÎN LUMEA ÎNVĂŢĂMÂNTULUI MARAMUREŞEAN: A murit prof. Ilie Marinca, fost director al școlii din Fărcașa, director în cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Un copil de 15 ani a fost aruncat dintr-o mașină de teren într-o zonă de munte. Alți doi tineri încarcerați

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Pisicuță salvată de la etajul 4 de pompierii băimăreni (actualizare)

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult