National

ACCIDENT MORTAL: A ucis un copil de 15 ani şi a fugit de la faţa locului. Era băut

Accident rutier soldat cu decesul unui minor​ ​La data de 07.07.2017, ora 00.30, pe strada Principală din localitatea Coca, județul Satu Mare, un tânăr de 29 ani din localitate aflat la volanul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune cu un parapet de beton amplasat pe partea dreaptă a direcției de deplasare. ​

În urma evenimentului a rezultat decesul unui minor de 15 ani şi rănirea unui alt minor, tot de 15 ani, ambii din Coca, pasageri în autoturism. ​După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului, abandonând autoturismul avariat la faţa locului, fiind identificat ulterior de către poliţişti.

La testarea alcoolscop, s-a constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. ​Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.



Actualizare – Soferul a fost arestat

În cursul zilei de astăzi, 7 iulie a.c., ca urmare a probatoriului administrat în cauză, față de tânărul de 29 ani din localitatea Coca, cercetat pentru săvârșirea săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului, polițiștii negreșteni au emis pe numele lui ordonanță de reținere. În urma prezentării acestuia, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Negrești Oaș a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Te-ar putea interesa si

Ștrandul Termal Tășnad și-a deschis porțile, cu cea mai terapeutică apă termală și multe surprize

Redactie

ROMÂNIA SURPRINZĂTOARE: Bărbat bătut crunt cu coada de la mătură de soție. Explicația femeii este halucinantă

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Grigore Leșe, la Bistrița, istorisind răscolitoarea poveste a Maicii Domnului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult