RecomandateSportTara Codrului

ZVONURI – SURPRIZE ÎN LIGA IV: Ulmeniul nu mai continuă în liga 3. Jucătorii au venit la Minerul Baia Mare

Ediţia 2017-2018 a campionatului ligii a IV-a la fotbal, seria SUD, din Maramureş se apropie cu paşi repezi. Conform unor surse acesta ar debuta în mai puţin de o lună de zile. Şi asta pentru că se preconizează ca startul să fie luat de 14 echipe.

Conform surselor noastre pe langa echipele care deja au evoluat sezonul trecut se vor adauga nume noi. Astfel, formaţiilor Progresul Şomcuta Mare, CSC Comuna Satulung, Lăpuşul Târgu Lăpuş, Unirea Şişeşti, Progresul Dumbrăviţa, Gloria Chechiş, CS Fărcaşa, CS Seini, s-ar putea alătura formaţii din: Groşii Ţibleşului, Suciu de Sus, Ardusat, Băiţa, Ulmeni şi Baia Mare. Astfel seria ar putea fi alcătuită din 14 echipe.

Se pare că la Ulmeni echipa nu va mai evolua în liga a III-a pentru că aproape toţi jucători ar fi venit la nou înfiinţata Minerul Baia Mare.  La Ulmeni este foarte posibil să se înfiinţeze o echipă de jucători republicani, antrenată de Emil Kemeneş.



Totodată, ar reveni în fotbalul maramureşean şi Spicul Ardusat formaţie care s-a desfiinţat în urmă cu două sezoane. Nici Băiţa nu se lasă şi vechea formaţie care cândva evolua în ligile superioare ale României, Minerul, ar reveni în fotbal.

Doar Minerul Cavnic a dispărut din fotbalul maramureşean, după o tradiţie de ani de zile prin ligile superioare ale României.

Aşadar se anunţă o ediţie de campionat incendiară, în care Minerul Baia Mare, ar fi formaţia care s-ar bate la accesul în liga a III-a.

Te-ar putea interesa si

Foto – Aglomeraţie mare la Petea. Românii vin acasă de sărbători – ACTUALIZARE

Redactie

VIDEO EXCLUSIV: Fara permis – pustan de 16 ani bea bere la volan. Politistii au deschis dosare penale

Vasile Dale

ACCIDENT: Femeie lovită de un șofer neatent la efectuarea manevrei de mers înapoi (FOTO)

Redactie

1 mesaj

Nicu iulie 11, 2017 at 1:24 pm

De Baia Sprie nu se știe nimic că am înțeles că au renovat stadionul ??

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult