BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT – A zburat cu mașina peste linia ferată pe un câmp dintre Petrova și Leordina. A rămas fără permis (FOTO CITITORI)

Un accident de circulație a avut loc pe drumul național 18 între localitățile Petrova și Leordina.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism circula cu viteză excesivă, moment în care a pierdut controlul volanului, a zburat efectiv peste linia ferată și s-a rostogolit pe un câmp.

Doar o minune a făcut ca nimeni din autoturism să nu fie rănit.



Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz urmând a se dispune măsuri legale.

Un cititor a surprins câteva fotografii cu autoturismul avariat.

Dacă ați fotografiat sau filmat subiete care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected].

ACTUALIZARE

Un alt eveniment rutier s-a înregistrat pe DN18, între localităţile Leordina şi Petrova. Poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Vişeu de Jos s-au sesizat din oficiu despre faptul că un autoturism s-a răsturnat în şanţul care separă drumul naţional de calea ferată aflată în aliniament paralel cu acesta. Autoturismul a rulat pe plafon încă aproximativ 30 de metri pe şinele de cale ferată, după care s-a oprit într-un şanţ, peste calea ferată. La faţa locului nu a fost găsită nicio persoană.

Au fost sesizaţi poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina care au continuat cercetările şi au stabilit că autoturismul a fost condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani din Bistra. Acesta nu a suferit leziuni dar avea obligaţia de a se prezenta la poliţie în primele 24 de ore de la producerea accidentului şi, pentru că nu a făcut acest lucru, va rămâne fără permisul de conducere.

Poliţiştii rutieri reamintesc participanţilor la trafic să respecte normele rutiere şi să conducă prudent pentru a evita producerea de accidente de circulaţie.

VITEZA: S-a rostogolit cu mașina pe DN18 în zona Complex Borșa (FOTO CITITORI)

Te-ar putea interesa si

ATAC ARMAT LA BORŞA: Un localnic a tras cu puşca înspre dormitorul foste iubite în vârstă de 19 ani

Redactie

DIALOG HALUCINANT ÎNTRE DOI POLIȚIȘTI DIN MARAMUREȘ: cms Petrar: ”Un miel ar trebui să cumpăr de la cineva în p**a me, că a mei îs mici ca. Înțălegi?” Lucuț: ”Ș-apoi te gândești la o behăitoare?” „Nu pot să-i trimăt un mâț de vreo șesă-șepte kile”

Vasile Dale

APEL UMANITAR: Salvați un salvator! Delia are nevoie de ajutorul nostru

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult