Scandal monstru lângă un complex de magazine din municipiul Baia Mare. O greșeală în trafic făcută de un șofer i-a scos din minți pe un grup de cetățeni de etnie rromă aflați într-un alt vehicul. Aceștia au sărit ca arși pe șoferul care greșise și erau foarte aproape să îl linșeze. Totul sub privirile îngrozite ale băimărenilor aflați în stradă.

Incidentul s-a petrecut astăzi după amiază lângă Complexul Center din Baia Mare. Șoferul unui VW a efectuat virajul dreapta, de pe bulevardul București pe o stradă laterală. Din neatenție sau nu, acesta a uitat să semnalizeze intenția.

În spatele acestuia circula un autovehicul în care se aflau 5-6 cetățeni de etnie rromă. Imediat aceștia au blocat autoturismul și au sărit ca arși spre șoferul care greșise. Cuvintele grele adresate acestuia dar și amenințările au fost la ordinea zilei. Totul sub privirile îngrozite ale zeci de băimăreni aflați pe stradă în acel moment.

După câteva minute de teroare rromii l-au lăsat pe conducătorul auto fără să aplice „corecția cuvenită”.

Un cititor a surprins imagini video din momentul incidentului.

Dacă ați fotografiat sau filmat subiete care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected].

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.