NationalRecomandate

ACTUALIZARE ACCIDENT: Un autocar care mergea la Bucureşti, un camion şi un autoturism au fost implicate. Opt răniţi, unul grav (VIDEO/FOTO)

Un accident rutier grav a avut loc, în această seară, pe DN1C între localităţile Coplean şi Câţcău. Un autocar şi un autoturism au fost implicate în evenimentul rutier. Opt persoane au fost rănite. Soferul autoturismului încarcerat. Un elicopter SMURD a fost trimis la Dej.

Mai multe persoane au fost rănite, iar la faţa locului au fost trimise numeroase echipaje de salvare. De asemenea, de la Cluj-Napoca a fost trimis o ambulanţă pentru victime multiple. Se pare că autocarul circula pe ruta Satu Mare – Baia Mare – Bucureşti.

TRAFIC BLOCAT ÎNTRE DEJ ŞI BAIA MARE PE DN1C

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, în judeţul Cluj, traficul rutier este întrerupt pe DN1C Dej – Baia Mare, la ieşirea din localitatea Câţcău către Dej, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un autocar. Conform primelor informaţii, autoturismul a pătruns pe sensul opus.

ACTUALIZARE 20:40: Un autocar care transporta 25 de pasageri pe ruta Satu-Mare – Bucuresti s-a rasturnat inafara soselei intre localitatile Catcau si Coplean. Din primele informatii, accidentul s-ar fi produs din cauza unui sofer care conducea un autoturism pe directia Dej – Baia-Mare, si care ar fi patruns pe contrasens, acrosand o autoutilitara iar mai apoi autocarul. In incercarea de a evita un impact frontal, soferul autocarului a tras de volan dreapta, dar acesta a intrat in balans si s-a rasturnat. In urma impactului extrem de puternic, soferul autoturismului a fost grav ranit si a ramas incarcerat. Este vorba de un tanar in varsta de 27 de ani domiciliat in judetul Salaj, dar angajat in Dej. In urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat de urgenta doua autospeciale de descarcerare ale pompierilor din Dej dar si o ambulanta cu medic, una cu asistent si un echipaj de prim-ajutor SMURD. Din cauza numarului mare de raniti din autocar, din fericire usor, la nivelul judetului Cluj s-a activat planul rosu de interventie, ceea ce inseamna ca toate echipajele medicale au fost in alerta, gata sa intervina in caz de nevoie. In sprijin au mai fost trimise doua ambulante SMURD de la Cluj-Napoca, dar si o autospeciala de transport victime multiple. Sapte persoane din autocar au ajuns la Spitalul Municipal Dej, cu rani care nu le pun viata in pericol. Pentru soferul de 27 de ani, aflat in coma, s-a solicitat interventia elicopterului SMURD. Putin inainte de lasarea intunericului, elicopterul medical a aterizat pe Stadionul Municipal Dej, unde o ambulanta cu medic l-a transportat pe ranit. Acesta a fost transferat la o clinica din Targu Mures, unde medicii se lupta sa-i salveze viata, fiind in stare critica. Pasagerii autocarului au fost preluati in aproximativ o ora de microbuzele puse la dispozitie de firma de transport si si-au continuat drumul spre destinatie. Politistii de la rutiera au deschis o ancheta si au efectuat cercetari la fata locului, urmand a stabili cu exactitate circumstantele producerii accidentului.

Sursa: www.dejeanul.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Accident cu patru mașini implicate la Ruscova. O victimă încarcerată (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO – PREMIERĂ PENTRU ROMÂNIA: Test gratuit COVID-19 pentru toți clienții restaurantului ”Bucătarul Meu” din Baia Mare

Vasile Dale

Judecătorii Tribunalului Maramureş l-a trimis în arestul poliţiei pe fiul fostului primar din Cavnic (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.