BREAKING NEWSMaramuresul IstoricNationalRecomandate

TRAGEDIE UNGARIA: Accident cu trei români morți în Ungaria. O femeie decedată este din Sighetu Marmației (FOTO/VIDEO)

Trei români au murit, iar alţi şase au fost răniţi într-un grav accident produs astăzi pe o autostradă din Ungaria. Din informațiile noastre o femeie care a decedat este din Sighetu Marmației, județul Maramureș. Lacrimioara se pare că se întorcea din Londra unde muncea ca asistentă medicală. Avea doi copii.

Consulatul General al României la Gyula are în atenţie accidentul produs în dimineaţa zilei de marţi şi a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare.

Potrivit informaţiilor disponibile momentan, accidentul s-a soldat cu decesul a trei cetăţeni români, precum şi cu rănirea altor şase cetăţeni români, care au fost transportaţi şi internaţi la spitale din proximitate, precizează MAE într-un comunicat.

Conform sursei citate, toate cele nouă victime circulau la bordul unui microbuz care se îndrepta spre România. Până în prezent, circumstanţele în care s-a produs accidentul nu au fost clarificate.

De asemenea, o echipă mobilă împreună cu şeful oficiului consular s-au deplasat în regim de urgenţă la locul accidentului şi la spitalele din zonă pentru a acorda sprijinul necesar. Consulatul General al României la Gyula monitorizează cu prioritate cazul şi este în contact cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări.

Poliţiştii rutieri ungari au stabilit, din primele cercetări, că şoferul microbuzului ar fi adormit la volan, moment în care microbuzul a ieşit de pe carosabil şi a lovit din spate un TIR ce se afla parcat într-o zonă de odihnă.

În microbuz se aflau în total nouă persoane, respectiv două femei şi şapte bărbaţi, iar în urma accidentului un bărbat în vârstă de 28 de ani şi ambele femei, în vârstă de 41 şi 52 ani, au murit pe loc.

Potrivit poliţiştilor ungari, atât pasagerii, cât şi şoferul microbuzului sunt cetăţeni români care se întorceau în România din Marea Britanie. Raed Arafat a declarat, pentru Observator, că accidentul s-a produs în cursul dimineţii şi că persoanele rănite vor fi aduse, cel mai probabil mâine în România. „Depinde de ce vor decide colegii din Debreţin. Dacă ei consideră că nu sunt transportabili, atunci se va respecta acestă decizie”, a spus secretarul de stat în MAI.

Sursa text si foto: Observator Antena 1.ro.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: IMPACT VIOLENT PE CENTURA BAII MARI: DOUA VICTIME – O PERSOANA INCARCERATA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Curtea de Apel Cluj: CĂTĂLIN CHERECHEȘ nu poate justifica dobândirea sumei de 2,6 milioane lei nu are caracter justificat

Vasile Dale

Depozitul de frig – obiectiv strategic de dezvoltare al comunei Mireșu Mare (foto)

Vasile Dale

1 mesaj

costy iulie 26, 2017 at 11:41 am

Condoleante familiei, daca va putem ajuta cu repatrierea sau reprezentarea juridica in cadrul procesului, dati-ne un mseaj sau tel. 0765773189. Scuze deranjul, condoleante, numai bine!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.