BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PERCHEZIȚII: Șapte persoane reținute în urma unui descinderi la sediile ocoalelor silvice din Maramureș. Prejudiciul este de 2 milioane lei

Poliţiştii din Maramureş, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat 20 de percheziţii la sediile unor ocoale silvice, la societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 2.000.000 de lei, prin infracţiuni silvice, evaziune fiscală şi spălare de bani./ Şapte persoane au fost reţinute.

La data de 25 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Maramureş, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 20 de percheziții pe raza mai multor localităţi din judeţele Maramureş şi Sălaj.

În acelaşi timp au fost efectuate şi verificări pe un teren cu vegetaţie forestieră, unde existau indicii că persoanele cercetate desfăşoară activităţi ilegale de tăiere şi furt de arbori.



La acțiune au participat polițiști de ordine publică, de la investigarea criminalităţii economice, de la arme , explozivi şi substanţe periculoase, precum şi luptători de la acţiuni speciale.

În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate mai multe bunuri folosite la săvârşirea infracţiunilor, respectiv unelte şi utilaje forestiere, înscrisuri, precum şi o cantitate de lemn tăiată ilegal care urmează să fie măsurată de personalul silvic.

Totodată, au fost indisponibilizate trei autovehicule, în valoare totală de aproximativ 70.000 de euro.

Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză ar fi creat un prejudiciu de aproape 2.000.000 de lei, reprezentând valoarea materialului lemnos tăiat ilegal.

În urma administrării probatoriului, faţă de şapte persoane s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi propuse magistraților, în cursul zilei de astăzi, cu propuneri legale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Căminul Cultural din Poienile de sub Munte a luat foc

Redactie

EXCLUSIV SURSE PERCHEZIȚII: BORȘA – Persoane cu dizabilități exploatate fără milă în vârf de munte. Erau aduse din Vrancea și se încasau bănuți de pe urma lor (actualizare)

Vasile Dale

IMPACT DEOSEBIT DE GRAV: Persoana incarcerata dupa ce doua masini s-au ciocnit la Coltirea. Autoutilitara a luat foc, iar soferul a suferit arsuri (foto, video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult