Maramuresul IstoricRecomandate

SALVATĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ: O tânără s-a aruncat aseară de pe un pod din Vișeu de Sus în râul Vișeu

La un pas de tragedie aseară la Vișeu de Sus. O tânără s-a aruncat în râul Vișeu de pe podul situat pe drumul național 18 aproape de centrul orașului.

Norocul fetei a fost că a fost văzută de trecători care au sunat imediat după ajutor la 112. Echipajele pompierilor, SMURD și Poliție au fost trimise imediat la fața locului.

Militarii au salvat tânăra din apa râului Vișeu și au predată echipajului SMURD. Fata a fost dusă la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, fiind ulterior transferată la Sighetu Marmației pentru investigații suplimentare.

Nu se știe deocamdată din ce motive fata a decis să se arunce de pe pod. O anchetă a poliției urmează să stabilească acest lucru.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Moarte suspectă în Baia Mare – Un bărbat neidentificat descoperit decedat în stradă. Prezenta leziuni la nivelul capului – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV CITITORI: FALIMENT LA CS MINAUR BAIA MARE? – Fotbaliștii puși să își rezilieze contractele! Sunt neplătiți de două luni

Vasile Dale

VIDEO – CĂUTĂRI pe vf Polonica: Doi tineri din Ucraina au fugit din țară pentru nu fi trimiși pe front. Ei s-au rătăcit în munții Maramureșului la cota 1.600 m (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

COMAN iulie 26, 2017 at 9:18 pm

Minciuni gogonate. In primul rand femeia nu s-a aruncat de pe pod. 1.A coborat pe langa pod si a intrat in apa sa demonstreze nu stiu ce, concubinului, sa-l (sensibilizeze)vorba vine.2.Nu a fost salvata de militari, ci de un baiat care se afla in zona a fost scoasa din apa ca sa nu mai se ude si baietii de la Smurd, ca oricum nu era posibilitate de inec, apa in acel loc era de cca.30 cm. Senzatie. „La un pas de tragedie,, 3.Nu se fac investigatii de catre politisti ca nu este pentru ce. Femeia a fost internata la Psihiatrie ca are probleme cu bibilica. Nu mai dezinformati oamenii cu stiri care le umflati sa fie senzational.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.