EvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

SCANDAL ÎN TRAFIC: Doi „berbeci” din Borșa au sărit să bată un alt șofer pe DN18. Accidente în Baia Sprie și Vișeu (VIDEO CAMERĂ BORD)

De un comportament tipic „șmecherilor” au dat dovadă doi maramureșeni după ce au vrut să-l ia la bătaie pe un șofer în trafic pentru că a îndrăznit să-i claxoneze după ce i-au tăiat calea, potrivit Sighet247.

Totul s-ar fi petrecut în zona unui pod din localitatea Moisei. Cei doi sunt originari din Borșa, potrivit unor martori. Aceștia se aflau într-un autoturism marca Mazda, de culoare gri și cu numere roșii. În timp ce se aflau într-o coloană de mașini, au încercat să depășească un alt participant la trafic, tăindu-i practic calea. În momentul în care a observat ce se întâmplă, acesta din urmă i-a avertizat sonor.

Cei doi „șmecheri” au oprit de îndată mașina chiar în mijlocul drumului, s-au dat jos din ea și au vrut să sară la bătaie. Camera de bord a bărbatului aproape linșat de către cei doi a filmat întreaga scenă.

“Stateam de cinci minute la semafor, vin idiotii astia si depasesc toata coloana de masini din spate, se baga cu “japca” peste mine, frana in bot, palma peste fata. Imi pare rau ca n-am avut cand sa fac plangere la politie“, a declarat șoferul care a filmat toată scena.

BAIA SPRIE

Poliţiştii din localitatea Baia Sprie au fost sesizaţi, ieri, 31 iulie, orele 13,42,  despre producerea,  pe DN18 a unui eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Un conducător auto de 29 de ani din Sighetu Marmaţiei, în timp ce conducea din direcţia Mara – Baia Sprie, a acroşat cu oglinda din partea dreaptă un bărbat de 38 de ani, din Vadu Izei, iar ulterior îi trece cu partea din spate a autoturismului  peste un picior.

În zona respectivă se efectua lucrări de modernizare a drumului public pe o bandă de circulaţie, iar victima supraveghea traficul rutier. Acesta era echipat cu vestă reflectorizantă, iar în zonă erau montate indicatoare rutiere care semnalizau lucrările ce se efectuau pe partea carosabilă şi cu limită de viteză.

Victima a fost transportată la spital pentru  îngrijiri medicale, unde a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

VIȘEUL DE JOS

La Vişeul de Jos, orele 20,20, pe DN 18 un biciclist de 59 de ani din localitate, în timp ce circula în localitate, având direcţia de mers Vişeu de Jos- Vişeu de Sus, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, în dreapta direcţiei sale de mers.

Biciclistul a fost transportat la spital pentru  îngrijiri medicale, unde a rămas internat. A fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv.

Distrugere in trafic la Bogdan Vodă

Un conducător auto de 47 de ani din localitatea Vişeu de Sus, a sesizat ieri, la orele 12,53, despre faptul că în timp ce conducea autoturismul pe DJ186, din direcţia Şieu, ajuns la intrarea în localitatea Bogdan Vodă, la intersecţia cu drumul spre localitatea Ieud, o persoană a lovit autoturismul cu o bâtă distrugând parbrizul.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 2 rural Bogdan Vodă au identificat un suspect de 23 de ani din Ieud. În continuare se efectuează cercetări faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Te-ar putea interesa si

SOCANT IN MARAMURES: Geamuri sparte, amenințări și intimidări la adresa polițiștilor din Maramureș (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Al doilea val de artiști anunțat la Neversea 2022. Ce nume mari vor urca pe scenele festivalului

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER: UN MARAMURESEAN A LOVIT DIN SPATE UN BMW LANGA CLUJ NAPOCA (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.