Maramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENTE: Un copil a căzut dintr-un microbuz. La Rona, patru tineri au fost răniti

Ieri, în Baia Mare, orele 12,40, un conducător auto de 45 de ani din municipiu, în timp ce efectua un transport de minori cu un microbuz, pe strada Universităţii, dinspre strada Mihai Eminescu înspre strada Luminişului, o pasageră de 7 ani, a deblocat şi a deschis una din uşile din spate ale microbuzului. Aceasta a căzut pe carosabil.

Minora a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

RONA DE SUS

Poliţiştii Biroului Rutier Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi în data de 03 august, orele 22,00, despre producerea  pe DN18, a unui eveniment rutier soldat cu rănirea a patru persoane.

Un tânăr de 19 ani, din Rona de Jos, în timp ce conducea dinspre Rona de Sus către Sighetu Marmaţiei, nu a adaptat viteza în curbă deosebit de periculoasă la stânga şi a intrat în gardul şi poarta unui imobil din localitatea Rona de Jos. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, a unei pasagere de 15 ani din Crăciuneşti şi a doi pasageri de 19 şi 23 de ani din Rona de Jos care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Minora a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

REPEDEA

La Repedea, ieri, 03 august, orele 12,30, o femeie de 64 de ani din localitate, a traversat DJ 187 prin loc nepermis şi fără să se asigure, Aceasta a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus  de un bărbat de 32 de ani din Poienile de Sub Munte. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Te-ar putea interesa si

FOTO: A intrat cu microbuzul într-o casă din Tg. Lăpuş. 3 persoane rănite (actualizare)

Redactie

Imagini senzaționale furnizate de cititori: LOVE IS IN THE AIR la Sighetu Marmației. Pupături și îmbrățișări tandre chiar pe mașina de gunoi

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Şofer din Maramureş, băut, implicat într-un grav accident rutier, soldat cu şapte victime, pe drumul dintre Constanţa şi Mangalia

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.