BREAKING NEWSRecomandate

Tragedie: Moarte misterioasa a unui asistent UPU SMURD Baia Mare. Află motivul decesului (ACTUALIZARE)

A salvat zeci de vieti insa nimeni nu a putut-o salva pe a lui. Un asistent de 38 ani de la UPU SMURD a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare a fost gasit mort in propriul apartament. Trebuia sa ajunga aseara la serviciu insa nu a mai venit. Politistii au deschis o ancheta.

Tânărul asistent medical ieșise din tura de noapte ieri dimineață. A plecat acasa iar după ora prânzului se pare că nu a mai răspuns la telefon. În scurt timp lumea a intrat în alertă, mai ales după ce acesta nu a venit la serviciu aseară, pe tura de noapte. Un echipaj de Terapie Mobilă Intensivă SMURD, pompierii și poliția au fost trimiși la domiciliul tânărului. A fost găsit decedat. Din păcate colegii lui nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Se pare că ar fi suferit un infarct, însă acest lucru urmează a fi stabilit în urma necropsiei.

Colegii de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare au postat un mesaj cutremător pe pagina de socializare: „Cu inima răpusă de durere ne luăm rămas bun de la asistentul Istvan Stenczel, cel care a fost sufletul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Toți cei care au trecut prin Urgențe l-au cunoscut și l-au apreciat atât pentru profesionalismul, cât și pentru dăruirea de care mereu a dat dovadă față de fiecare dintre pacienții pe care i-a avut în grijă.



Mult prea repede moartea nemiloasă l-a smuls din mijlocul nostru fără să ne anunțe, fără să ne dea măcar șansa de a încerca să venim în ajutorul său, așa cum el a venit, de-a lungul anilor, în ajutorul a zeci și sute de mii de pacienți.

Moartea sa fulgerătoare ne-a împietrit pe toți, de la primul până la ultimul angajat al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Ne-au rămas doar nenumăratele amintiri despre omul Istvan Stenczel, despre asistentul Istvan Stenczel, dar mai ales despre prietenul nostru, al tuturor, Istvan Stenczel.

Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Cerurilor, suflet bun și blând, iar familiei greu încercate să îi dea alinare. Noi, familia ta de la Spitalul Județean Baia Mare îți plângem plecarea prematură și atât de neașteptată din mijlocul nostru și sperăm ca, de acum înainte, să ți se întoarcă tot binele pe care l-ai făcut aici, în scurta ta viață pe pământ.
Ai fost și vei rămâne eroul nostru și al tuturor celor care au beneficiat de ajutorul tău! Drum bun, Istvan, drum bun, om minunat! Nu te vom uita niciodată! (Colectivul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare”)

„Am aflat cu o tristețe fără margini decesul fulgerător al asistentului upu Istvan Stenczel. De azi înainte nu-l vom mai căuta la UPU. De azi înainte îl vom căuta în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Condoleanțe familiei îndoliate ! Colectivul Ambulanța Maramureș SAJMM.

ACTUALIZARE

Medicii legiști au finalizat necropsia în urmă cu puțin timp. Conform unor surse se pare că decesul s-a datorat unui infarct, provocat de oboseală și stres.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Incendiu violent la fostul turn de apă din spatele agenției Tarom din Baia Mare

Vasile Dale

MARAMUREȘUL – locul 3 în topul județelor cu cele mai multe accidente de muncă

Vasile Dale

APEL UMANITAR: 3 copilași din Mesteacăn au rămas fără mamă iar casa a fost cumpărată prin bancă (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Ana Maria Tomoioaga august 14, 2017 at 2:16 pm

Din pacate lipsa personalului din spital duce la asemenea tragedii. Mor tineri asistenti si nu numai. Nu se poate ca pe o sectie sa se lucreze in tura de diminiata cu 3 asistente la 45 de pacienti internati 10 internari de zi plus altele continue, ce sa mai vorbim de urgenta….Dumnezeu sa-l odihneasca in Pace! A fost un exemplu pentru multi asistenti din UPU.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult