BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ULTIMĂ ORĂ: IMPACT VIOLENT PE DN18B LA INTESERCȚIA COPALNIC-COAȘ (GALERIE FOTO)

Impact violent între două autoturisme la intersecția drumului național 18 B cu drumul comunal Copalnic – Coaș.

La fața locului intervin polițiștii din Copalnic Mănăștur iar traficul rutier este îngreunat. De pare că unul dintre șoferi nu a acordat prioritate de trecere celuilalt iar accidentul nu a mai putut fi evitat.

Fotografiile ne-au fost trimise de un cititor aflat în trafic. Dacă surprindeți imagini foto sau video care pot deveni o știre ni le puteți trimite la adresa: [email protected].

Actualizare – IPJ Maramures

NU S-A ASIGURAT LA EFECTUAREA VIRAJULUI LA STÂNGA: Şi poliţiştii din Târgu Lăpuş au fost solicitaţi să intervină la două accidente rutiere. Un bărbat de 59 de ani, din Ciolt, care conducea un autoturism pe D.N.18B, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu D.J.182C a efectuat virajul la stânga fără să se asigure. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un bărbat de 38 de ani din Berinţa. O pasageră din maşina condusă de şoferul care nu s-a asigurat a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Te-ar putea interesa si

Ce motive are Vasile Moldovan, primarul din Sighet, să ceară dizolvarea Consiliului Local

Vasile Dale

PERCHEZIŢII DOMICILIARE: Arme letale, muniţie, trofee de căprior, piei de mistreț, de urs şi de alte animale descoperite la un bărbat din Lăpuş

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: TRAGEDIE LA TĂMAIA: Un șofer a murit pe DJ193. Copil de un an rănit la Cărbunar. Accident și la Ocna Șugatag (actualizare)

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.