BREAKING NEWSEvenimentImportantMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE – LIMBAJ DE MAHALA: „CINE P@@@A MEA E RACANU? SA VINA LA MINE” – POLITIST DE FRONTIERA (VIDEO)

Revenim cu imagini video in exclusivitate de la incidentul petrecut la mijlocul lunii iunie in zona Poienile de Sub Munte din judetul Maramures. Ce a urmat dupa ce pasagerii din autoturism au coborat spun totul despre limbajul unuia dintre politistii de frontiera. Un limbaj de mahala din punctul nostru de vedere. Dar lasam la latitudinea dvs sa faceti comentariile.

Asadar, am publicat (CLICK AICI PENTRU A CITI) in urma cu cateva ore cum un agent al politiei de frontiera a facut „cioc-cioc” in geamul portierei dreapta a unui autoturism oprit dupa ce acesta ar fi sicanat in trafic un un echipaj al politiei de frontierei aflat in misiune. Ba mai mult nu ar fi oprit nici la semnalele regulamentare ale agentilor politiei de frontiera. Cel putin asa se sustine in comunicatul oficial primit din partea Politiei de Frontiera Maramures.

Nu vom comenta in niciun fel insa dorim sa prezentam obiectiv acest caz. Sa avem toate punctele de vedere ale celor implicati.



Dupa ce am publicat materialul am primit alte imagini video inregistrate imediat dupa ce pasagerii din autoturismul oprit de echipajul politiei de frontiera au coborat.

In imaginile video se vede cum pasagerii au fost pusi cu mainile pe autovehicul pentru a se efectua perchezitia corporala. Nimic deosebit in actiunea politistilor de frontiera.

Ce frapeaza este doar limbajul folosit de un inspector al acestei institutii. Numele acestuia il veti putea auzi pe imaginile video in momentul in care unul dintre pasagerii autoturismului face referire la fostul sef al Sectorului Politiei de Frontiera Poienile de Sub Munte. Raspunsul politistului este socant: „Cine p@@@a mea e Racanu? Sa vina la mine! Chiar il rog!”

Mai mult, comunicatul oficial primit din partea Politiei de Frontiera Maramures nu prea corespunde cu ceea ce discuta pe imaginile video!

 

CITESTE AICI SI ARTICOLUL PRECEDENT.

Te-ar putea interesa si

MediaSind Maramureș cere Spitalului Județean din Baia Mare să anuleze Regulamentul care pune botniță jurnaliștilor

Vasile Dale

ÎN VALOARE DE 45.000 DE EURO: Tractor furat din Italia, depistat de poliţiştii din Baia Sprie

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Un băimărean a căzut secerat pe trecerea pentru pietoni de pe Bd. Republicii din Baia Mare. I s-a făcut rău

Redactie

2 mesaje

X septembrie 15, 2017 at 9:58 am

Nu este vorba de „Racanu” .Este vorba de fostul sef al sectorului PF pe numele lui Ratanu (tz) Dorel. Sub conducerea caruia nu se intamplau atatea derapaje ,chiar daca era mai putin popular in randul Poienarilor.

Raspunde
Adi septembrie 16, 2017 at 11:37 am

AFARĂ DIN POLIȚIA DE FRONTIERĂ A ACESTOR SPECIMENE……

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult