BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT GRAV: NU A MAI LUAT CURBA SI S-A IZBIT VIOLENT DE UN ZIDUL UNUI MAGAZIN IN HARNICESTI (IMAGINI SOCANTE)

Un grav accident de circulatie s-a produs pe drumul national 18 pe raza localitatii Harnicesti.

Un sofer care se pare circula cu viteza excesiva nu a mai putut controla vehiculul intr-o curba si s-a izbit violent de zidul unui magazin din Harnicesti. Cel de la volan, un tanar de 24 ani, a ramas incarcerat.

In urma impactului violent autoturismul s-a facut zob.



La fata locului interveni pompierii sigheteni, echipaje ale ambulantei si SMURD, precum si politia.

Conducatorul auto a fost cu greu scos de pompierii de la descarcerare si a fost predat echipajului SAJ Maramures. Starea lui este critica.

Actualizare – IPJ Maramures

Sâmbătă, la ora 09,45, poliţiştii au fost sesizaţi că pe D.N. 18, în localitatea Hărniceşti, s-a produs un accident de circulaţie. Un sighetean de 23 de ani care conducea un autoturism înspre Baia Mare, într-o curbă periculoasă nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Autoturismul a părăsit partea carosabilă, s-a lovit de un parapet, a fost proiectat în gardul unui imobil iar apoi s-a răsturnat pe plafon. Conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare. Acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Credit foto: Claudiu Ionut

Te-ar putea interesa si

ȘTIRE CITITORI – FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: În Borșa, o artistă de muzică populară și soțul ei atacați cu pietre, agresați fizic și verbal

Vasile Dale

FOTO: Accident rutier pe strada Fabricii din Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV CITITORI: Scene de agresiune maximă în Baia Mare: Mascaţii IPJ Maramureş bat şi în timpul liber. Vezi reacția Poliției

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult