BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

ACTUALIZARE: Zborul WIZZ-AIR BUCURESTI – BILLUND LA UN PAS DE TRAGEDIE. INTERVIN POMPIERII (FOTO)

Incident pe Aeroportul International Otopeni Bucuresti. Zborul Companiei Wizz-Air Bucuresti – Billund (Danemarca) a fost anulat dupa ce in momentul decolarii, unul dintre motoare ar fi scos scantei.

Un pasager aflat in zborul amintit a relatat incidentul: „A turat motoarele si a dat sa plece dar avionul o lua spre dreapta. Pasagerii din dreapta au zis ca vazut ceva scantei. Au venit pomperii imediat. Deocamdata ne-au intors in aeroport si nu avem nici o informatie. Ne-au spus ca trebuie sa efectueze cateva teste si pentru securitatea noastra trebuie sa ne debarce”

Avionul trebuia sa aterizeze pe Aeroportul Billund (DK) in jurul orei 21.00. Pasagerii romani aflati in aeroportul danez spun ca in acest moment zborul se arata intarziat pana la ora 23.00.



ACTUALIZARE

Zborul spre Billund se pare ca a fost anulat. Pasagerii care nu sunt din Bucuresti vor primi cazare. Nu se stie ce sa va intampla cu pasagerii aflati in terminalul aeroportului din Billund, Danemarca.

Acrualizare 2

Ulterior, compania Wizz Air a venit cu precizări: “Echipajul zborului Wizz Air 3211 de la Otopeni la Billund din data de 17 septembrie a anulat procedura de decolare, la viteză redusă, și s-a întors în siguranţă la rampă după ce a apărut o eroare tehnică. Având în vedere durata preconizată a inspecției necesare și limitările timpului de serviciu al echipajului, Wizz Air a decis să anuleze zborurile W6 3211 și W6 2312 de la Billund la Otopeni. Pasagerilor afectați de această situație li se oferă gratuit o nouă rezervare pe zboruri alternative WIZZ sau rambursare completă. Wizz Air își cere sincer scuze tuturor călătorilor afectați pentru orice inconvenient cauzat, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea numărul unu a companiei ” a transmis Wizz Air, într-un comunicat.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un Audi A6 a ars ca o torță în zona Poieni din Copalnic

Vasile Dale

FOTO: Două autoturisme, în valoare de 300.000 lei, furate din Belgia, descoperite în Borșa de polițiștii de frontieră

Vasile Dale

IMAGINI CU AUTOTURISMUL BORSEANULUI VLAD IOAN CE ARDE CA O TORTA IN CLUJ (VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Alexie Mihai septembrie 18, 2017 at 1:55 am

Pasagerilor din Billund li s-a oferit cazare si rerutare catre alte zboruri Wizz-Air catre Cluj sau Bucuresti. Sunt unul din pasagerii care au prins bilet pentru joi.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult