BREAKING NEWSRecomandate

PERICOL PUBLIC: BEAT, FARA PERMIS SI CU 109 KM/H PRIN LOCALITATE PRINS DE POLITISTII DE LA RUTIERA

Şi poliţiştii sunt surprinşi câteodată de tupeul de care dau dovadă unii „şoferi”. Să conduci fără a deţine permis de conducere, având o alcoolemie peste limita legală şi o viteză cu 59 km/h mai mare decât cea permisă înseamnă să sfidezi legile şi să pui în pericol viaţa ta şi a tuturor participanţilor la trafic. Tânărul de 30 de ani, din Baia Mare, la care facem referire, a omis un singur lucru: că poliţiştii sunt mereu la datorie, chiar  şi sâmbăta la ora 21.15.

Acesta a fost surprins de aparatura radar din dotarea poliţiştilor Serviciului Rutier în timp ce de deplasa cu autoturismul cu viteza de 109 km/h pe DN1C, în localitatea Tăuţii Măgherăuş.

Verificările efectuate au relevat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie alcoolică de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru faptele penale pe care le-a comis, tânărul este cercetat de poliţişti.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Trei maşini distruse într-o intersecţie din Borşa. Șoferul vinovat a dispărut de la fața locului (ACTUALIZARE)

Redactie

PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Doi maramureşeni au condus cu permisul anulat și suspendat. Şoferii vitezomani, în vizorul poliţiştilor

Redactie

RUS: Acoperişul unei case a luat foc. Un bărbat, intoxicat cu fum, a murit (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.