BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE ACCIDENT GRAV: SOFER INCARCERAT DUPA CE S-A LOVIT DE UN TAF PE VALEA ROMANA. A MURIT LA SPITAL (GALERIE FOTO/VIDEO)

Un grav accident de circulatie a avut loc astazi dimineata pe drumu judetean Baia Mare – Firiza, in zona Valea Romana. 

Din primele informatii se pare ca soferul unui autoturism Skoda, in varsta de 38 ani, a intrat cu masina direct intr-un TAF, fiind aruncat apoi in afara carosabilului.

In urma impactului violent cel de la volan a ramas incarcerat. Pompierii militari l-au descarcerat si l-au predat echipajului de Terapie Mobila Intensiva SMURD, care l-a dus in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Politistii au deschis o ancheta.

ACTUALIZARE IPJ MARAMURES

În dimineaţa zilei de miercuri, un bărbat de 38 de ani din Baia Mare, care nu deţinea permis de conducere, a condus un autoturism pe strada Imaşului din municipiu, iar din cauza faptului că nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de un tractor forestier care se deplasa din sens opus, a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, băimăreanul a fost grav rănit şi transportat la spital, unde a rămas internat sub supraveghere medicală. Şoferul tractorului, un bărbat de 58 de ani din Baia Mare, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

ACTUALIZARE 2

Victima a ajuns la Spitalul Judetean Baia Mare in stare foarte grava. Din pacate cu toate eforturile depuse de medici, in jurul orei 13.30 barbatul a decedat. Au ramas in urma lui 4 copii.

Credit foto: Hotca Marian/Video Adina Bonta

Te-ar putea interesa si

DUMBRAVA: Un șofer beat din Cupșeni a plonjat cu mașina de pe un pod. La Copalnic, un șofer a distrus o conductă de gaz

Redactie

INTERVENŢIE ÎN BAIA MARE: Câine salvat de pompierii băimăreni din apele râului Săsar (FOTO + VIDEO)

Vasile Dale

TRADIŢIE ŞI VOIE BUNĂ: ”Clacă de fân” la Aspra

Redactie

4 mesaje

ionut octombrie 12, 2017 at 1:45 pm

Ce parinte inconstient….. sa conduci o masina fara permis de conducere avand acasa 7 copii….. DROGAT numai daca a fost, altfel este inexplicabil acest gest sinucigas!

Raspunde
Ramona octombrie 13, 2017 at 2:36 pm

Tu sa iti vezi de treaba ta ce gest sinucigassi ce 7 copi

Raspunde
Daniel octombrie 12, 2017 at 9:36 pm

Este vorba despre Adrian de pe strada Lazuri din Firiza se poate verifica. Un inconstient… Este vorba despre acesta din stirea asta: http://actualmm.ro/2-x-video-actualizare-un-barbat-din-baia-mare-s-a-urcat-pe-stalp-si-ameninta-ca-se-arunca-motivul-l-ar-fi-batut-politia-pompierii-l-au-convins-sa-coboare-galerie-foto/

Raspunde
Flaviu Tarnovan decembrie 10, 2017 at 8:29 am

Asta a fost tigan de la rom plumb baia mare ferneziu

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.