BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

TRAFIC DE DROGURI: TREI PERSOANE DINTR-O MASINA INMATRICULATA IN MARAMURES AU FOST SALTATE DE MASCATI (FOTO/ACTUALIZARE)

Politistii din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Salaj, sub coordonarea procurilor DIICOT, au desfasurat azi dupa-amiaza, la intrare in localitatea Criseni, o acțiune de depistare a mai multor persoane suspectate de trafic de droguri.

O masina marca VW passat CC, cu numere de MM 89 BRM, a fost saltata de mascati, in jurul orei 15, in timp ce se deplasau prin Criseni.

Trei persoane au fost ridicate de procurori si duse la audieri.

ACTUALIZARE

Conform unor informatii autoturismul VW inmatriculat in Maramures a fost vandut in weekendul trecut unui tanar din Zalau care s-a intors acasa din Austria.

Deocamdata noul proprietar nu si-a schimbat numerele de inmatriculare.

Sursa: ztv.ro.

Vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: E DIN NOU POLIȚISTĂ – Polițista din Bârsana care ar fi schimbat țigările de contrabandă cu rumeguș a fost implicată într-un accident rutier în pasul Hera. Mergea spre serviciu după ce judecătorii au ridicat toate măsurile preventive

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Arde pensiunea Coliba Dacilor din Cavnic. Intervin trei echipaje ale pompierilor din Baia Mare și Cavnic (actualizare 2)

Vasile Dale

VIDEO – VREME REA ÎN MARAMUREŞ: Potop la Suciu de Sus – Cod portocaliu până duminică seara

Redactie

1 mesaj

Chinezu octombrie 11, 2017 at 11:39 pm

Dati nu prostilor nu nr de la masina….sau da bind nr de la Masina

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.