Maramuresul IstoricRecomandate

CARA DROGURILE CU AUTOCARUL: MARAMURESEAN PRINS CU CANNABIS IN SARASAU (GALERIE FOTO)

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău au descoperit 573 de grame de substanță vegetală, posibil canabis, în bagajele unei persoane care se afla într-un autocar ce circula pe ruta România – Spania.

Luni, 7 noiembrie a.c., în jurul orei 00.30, un echipaj mobil din cadrul Sectorului PF Sarasău, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control, pe raza localității Câmpulung la Tisa, jud. Maramureș, un autocar marca Volvo care circula pe ruta România – Spania.

În urma verificărilor efectuate în bagajul unui pasager, au fost descoperite, disimulate în pungi de cafea, cinci pachete din folie transparentă, vidate, în care se afla o substanță vegetală verde-oliv.



Drept urmare, persoana în cauză a fost condusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, unde a fost identificată ca fiind I.A., în vârstă de 40 ani, domiciliată pe raza județului Maramureș.

În urma inventarierii substanței descoperite a rezultat cantitatea de 573 de grame substanță vegetală verde-oliv, posibil canabis, cantitate care a fost ridicată și predată lucrătorilor din cadrul Serviciului Combaterea Criminalităţii Organizate Maramureș, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul sau exportul de droguri de risc, fără drept și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu fără drept.

În data de 7 noiembrie a.c., pe numele lui I.A. a fost emis un mandat de aducere de către procurorul din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș, bărbatul fiind preluat de către lucrători din cadrul SCCO Maramureș, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de reținere pe 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine urmează sa fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa si

PRĂPĂD ÎN JUDEŢ: Gospodării şi curţi inundate la Poienile de Sub Munte. Pericol la Repedea (FOTO, VIDEO)

Redactie

Accident la Leordina: A intrat cu autoturismul in masina cu lapte (foto)

Vasile Dale

EFECTELE NINSORII: Drumul spre staţiunea Izvoare, blocat de brazi doborâţi din cauza greutăţii zăpezii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult