BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

IN SPRIJINUL POLITISTILOR: 5 kg tutun de fumat depistate cu sprijinul lui Black – câinele de intervenţie

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice desfăşoară constant activităţi de prevenire şi combatere a faptelor de contrabandă, în special cu produse din tutun. Uneori, în sprijinul lor sunt angrenaţi şi poliţiştii încadraţi la Grupa Canină de la Serviciul de Ordine Publică, care deţine cinci câini calificaţi pe diverse domenii.

A fost şi cazul acţiunii derulată ieri, 6 noiembrie, pe raza municipiului Baia Mare. În jurul orei 23.00, poliţiştii băimăreni au reuşit depistarea în trafic a unui tânăr de 29 de ani din comuna Cerneşti care transporta cu autoturismul cantitatea de 5kg tutun de fumat. Valoarea pe piaţă a produsului accizabil care trebuia supus unui regim vamal şi marcării este de aproximativ 5.000 de lei.

Întreaga cantitate de tutun, din care s-ar fi putut confecţiona aproximativ 7000 de ţigarete, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.



La reuşita acţiunii a contribuit şi echipajul format dintr-un agent de ordine publică şi câinele său, Black, chemaţi în sprijinul ofiţerilor de investigare a criminalităţii economice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, continuă cercetările sub aspectul infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Accident mortal la Satu Mare. Un bărbat a decedat, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat pe plafon

Redactie

EXCLUSIV: O cameră de pe autostradă l-a dat de gol – Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Maramureș AU COORDONAT prinderea lui CHERECHEȘ

Vasile Dale

CNADNR VA RĂSPUNDE? O gropă din carosabil – 6 persoane rănite într-un accident produs între Recea și Lăpușel (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult