BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

PERCHEZITII: DOI BAIMAREANI ARESTATI PREVENTIV DUPA CE SPARGEAU CASE IN MARAMURES SI SATU MARE

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au desfăşurat cercetări în urma cărora au reuşit să identifice două persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţă pe raza judeţelor Maramureş şi Satu Mare.

Este vorba despre doi băimăreni în vârstă de 34 şi 35 de ani care, în luna octombrie a.c., ar fi pătruns în patru locuinţe din municipiile Baia Mare şi Satu Mare de unde ar fi sustras bani, bijuterii şi alte bunuri. Valoarea totală a prejudiciului reclamat de părţile vătămate depăşeşte 50.000 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor doi bănuiţi, poliţiştii au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în urma cărora a fost indisponibilizată suma de 10.000 de lei şi 1560 euro, precum şi mai multe bijuterii. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi furt calificat şi pentru a se stabili dacă bunurile identificate provin din săvârşirea faptelor.

La activităţile de cercetare şi documentare efectuate au colaborat poliţişti de investigaţii criminale din Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Baia Sprie şi Satu Mare.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti şi au fost prezentaţi Judecătoriei Baia Mare care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pentru a preveni furturile din locuinţe, POLITIA VA RECOMANDA:

Montaţi încuietori rezistente care au sistemul de prindere în interior la toate căile de acces (ferestre, guri de aerisire, uşi de balcon şi de intrare în locuinţă, precum şi alte locuri)!

La plecarea de la domiciliu închideţi bine toate căile de acces în locuinţă!

Păstraţi cheia în permanenţă asupra dumneavoastră, nu o lăsaţi la îndemâna oricui!

Nu ţineţi sume mari de bani în casă, neasigurate şi nici nu lăsaţi impresia că deţineţi asemenea sume; aceeaşi recomandare este valabilă şi cu privire la bijuterii!

Te-ar putea interesa si

INTENȚIONAU SĂ AJUNGĂ ÎN SPAȚIUL SCHENGEN: Doi bărbaţi din Bangladesh, opriți la frontiera de nord a țării

Vasile Dale

Doi tineri din Strâmtura, reținuți pentru lovire sau alte violențe, distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice + actualizare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: 4 victime după ce două maşini s-au ciocnit la Nănești. O persoană decedată

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.