Maramuresul IstoricRecomandate

ULTIMA ORĂ: Fostul şef al poliţiei din Vişeu de Sus, accidentat mortal pe trecerea de pietoni (FOTO, VIDEO) / ACTUALIZARE

În urmă cu puţin timp s-a petrecut încă un accident rutier deosebit de grav.


Din primele informaţii, un bărbat a fost lovit mortal pe o trecere de pietoni din Vişeu de Sus.

Din informaţiile noastre ar fi vorba de fostul comandant al poliţiei oraşului Vişeu de Sus.

ACTUALIZARE: Conforma informaţiilor oficiale, Alexandru Ion, în vârstă de circa 60 de ani, fostul comandant al poliţiei oraşului Vişeu de Sus, s-a angajat în traversarea străzii Eroilor din oraş pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător.

Un şofer în vârstă de 29 de ani nu i-a acordat prioritate şi l-a accidentat mortal.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind 0.

Actualizare (Buletinul  de presă IPJ)

Viaţa pietonilor este în pericol şi pe trecerile pentru pietoni semnalizate, atunci când şoferii, grăbiţi sau neatenţi, nu le respectă prioritatea!

La aproximativ o oră şi jumătate de la nenorocirea de la Moisei, poliţiştii au fost sesizaţi că şi pe strada Aleea Eroilor din Vişeu de Sus a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Şi de această dată victima a fost tot un pieton, care circula regulamentar.

Bărbatul, de 55 de ani, domiciliat în oraş, a fost surprins de un autoturism în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Impactul i-a fost fatal bărbatului accidentat.

Acesta a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 29 de ani, din oraş, care nu se afla sub influenţa alcoolului.

Atunci când suntem la volan, nu există excepţii de la respectarea normelor rutiere. Orice abatere poate avea consecinţe grave. Oameni dragi, oameni nevinovaţi, îşi pierd viaţa într-o clipă atunci când şoferii nu mai pot reacţiona din cauza unor greşeli în trafic. Nimeni nu ar trebui să plătească cu propria viaţă pentru graba sau neatenţia altora!

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT DN 18 LA VIȘEU DE JOS / ACTUALIZARE: A ajuns cu maşina în decor, după o depăşire neregulamentară (FOTO, VIDEO LIVE)

Redactie

VIDEO: Un șofer ar fi ațipit la volan și a făcut prăpăd pe bd București. Trei mașini distruse și un stâlp rupt

Vasile Dale

EXCLUSIV: Poliţia de frontieră a tras focuri de armă după jeep-ul unui poliţist (ACTUALIZARE)

Redactie

3 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.