Eveniment

VOR PLĂTI ÎN FAŢA LEGII: Un băimărean şi un sighetean şi-au pierdut libertatea după ce au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Siguranţa circulaţiei pe drumurile publice este pusă în pericol de fiecare dată când un şofer urcă la volan în stare de ebrietate, când o persoană conduce autovehicule deşi nu deţine permis de conducere sau când se comit alte abateri rutiere.

Poliţiştii nu tolerează astfel de fapte, iau măsuri ferme de fiecare dată când constată abateri şi întocmesc dosare penale atunci când se comit infracţiuni.

În urma finalizării cercetărilor, doi bărbaţi cercetaţi pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au fost condamnaţi la închisoare cu executare.

Este vorba despre un băimărean de 55 de ani, care şi-a pierdut libertatea pentru o perioadă de 2 ani şi şase luni şi un sighetean de 46 de ani, care va sta după gratii doi ani.

Poliţiştii au pus ieri în aplicare mandatele de executare a pedepsei închisorii, emise de instanţă pe numele celor doi.

Cei doi condamnaţi au fost încarceraţi şi depuşi după gratii în vederea executării pedepselor.

Te-ar putea interesa si

URMARE INCIDENT CLUB DE NOAPTE: PISTOLARUL DE 17 ANI DIN CENTRUL VECHI A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

Vasile Dale

AU FURAT MAȘINA DIN NISTRU – Doi tineri din Seini au făcut prăpăd în Tăuţii Măgherăuş. Şoferul (19 ani) arestat preventiv pentru 30 de zile (actualizare)

Redactie

DNA: Fostul șef al SPCRPCIV Maramureș, Donciu Viorel a fost trimis în judecată. La fel și consilierul județean PRO România, Adrian Filip dar și comisarul de poliție Vasile Belea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.