BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

CONTINUARE ULTRAJ POLITISTI DE FRONTIERA: CONTRABANDISTII DIN REPEDEA AU FOST ARESTATI PREVENTIV SI DUSI IN BECIUL IPJ MARAMURES

Astăzi 09 februarie 2018, Tribunalul Maramureș a înlocuit măsura arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv în ceea ce privește cazul polițiștilor din cadrul S.P.F. Poienile de sub Munte, ultragiați în noaptea de 31 ianuarie 2018 de inculpații Cepil Ioan, Cepil Andrei si Cepil Vasile, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, prev. de art. 257, alin. 1 și 4 Cod penal.

Solutia pe scurt: Încheierea penală nr. 16/CDL din 9.02.2018:Respinge contestaţiile formulate de inculpaţii Cepil Ioan, Cepil Andrei şi Cepil Vasile împotriva încheierii penale nr. 84 din data de 2 februarie 2018, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Vişeu de Sus în dosarul nr. 214/336/2018. Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus împotriva încheierii penale nr. 84 din data de 2 februarie 2018, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Vişeu de Sus în dosarul nr. 214/336/2018 pe care o desfiinţează in întregime şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor CEPIL IOAN (…), CEPIL ANDREI (…) şi CEPIL VASILE (…), pe o durată de 30 de zile, începând cu 9 februarie 2018 până la data de 10 martie 2018, inclusiv.În baza art. 275 alin. 4 Cod procedura penala, obliga pe contestatorii inculpa?i la cate 100 lei, cheltuieli judiciare in favoarea statului, iar in temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, restul cheltuielilor judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu azi, 9 februarie 2018.

Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  16/2018  09.02.2018



„In sfarsit s a facut dreptate. Incurajam politistii sa isi faca datoria si sa aplice legea fara sa le fie teama de urmari. Prin aceasta decizie se face in sfarsit dreptate iar pentru cei ce au de gand sa ultragieze politisti sa se gandeasca inainte de 10 ori” a declarat Ion Tomoiaga, presedintele DECUS Maramures.

CITESTE SI:

MACEL LA POIENILE DE SUB MUNTE: POLITISTI DE FRONTIERA ATACATI, BATUTI SI STROPITI CU BENZINA DE CONTRABANDISTI. FOCURI DE ARMA. AGRESORII LIBERI (FOTO/VIDEO)

S-A TREZIT PROCURORUL: TREI SUSPECTI RETINUTI IN CAZUL POLITISTILOR AGRESATI SI STROPITI CU BENZINA LA POIENILE DE SUB MUNTE (PREMIERA)

CONTINUARE SCANDAL POIENI – JUDECATORUL A DECES: AREST LA DOMICILIU PENTRU TREI SUSPECTI DE ULTRAJ

CONTINUARE CAZ POIENI: AFLAT IN AREST LA DOMICILIU DUS DE URGENTA CU AMBULANTA LA SPITALUL VISEU (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Te-ar putea interesa si

Oroare în Baia Mare / ACTUALIZARE 2: Fetiţă de 5 ani violată şi ucisă cu sălbăticie. Autorul este de negăsit (Foto/video)

Vasile Dale

Ziua Copilului, sărbătorită la Suciu de Sus

Redactie

FOTO – DN1C: O ajuns cu mașina în râpă în pasul Mesteacăn

Vasile Dale

1 mesaj

TARABOSSTES februarie 12, 2018 at 7:55 am

Stimabile, asupra celor cercetati penal sub stare de arest ESTE VALIDA PREZUMTIA DE NEVINOVATIE deci, esti nu numai un needucat in materie de jurnalism, dar pe semne si rau platnic la ceea ce se numeste respect fata de lege intrucat, confunzi termeni si hotarari judecatoresti!
Cercetarea penala nu se confunda cu sentinta definitiva si irevocabila, iar masura preventiva cu solutia definitiva a unui complet de judecata ci, asa cum arata insasi expresia este O MASURA PREVENTIVA luata in vederea desfasurarii actului de justitie!
Stimabile, lasa creionul asta neascutit si pune-te cu burta pe carte!
Riscul de a avea un denunt penal deja e im inent…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult