Eveniment

RETINUT DE POLITIE: UN TANAR DIN MARAMURES PRINS BEAT SI FARA PERMIS IN CLUJ NAPOCA

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr depistat în trafic, la volanul unui autoturism, aflat sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 4:15, un tânăr, de 20 de ani, din judeţul Maramureş, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 4 Poliţie şi Biroul Rutier, în timp ce conducea autovehiculul pe strada Memorandumului, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul nu avea permis de conducere.

Totodată, s-a stabilit că anterior opririi acestuia de către poliţişti, autovehiculul a fost condus de un alt tânăr, de 21 de ani, din judeţul Maramureş, care, de asemenea, se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi avea permisul de conducere reţinut.

Celor doi tineri le-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge sau a altor substanţe în organism. În urma probatoriului administrat, tânărul în vârstă de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute de Codul penal.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT PE DN1C: Un șofer și-a „parcat” mașina în șanț la întrare în Satulung (galerie foto)

Vasile Dale

METODA ACCIDENTUL: Două băimărence au rămas fără bani în conturi după ce le-a fi sunat ”medici”

Vasile Dale

TALHARII: FEMEIE PRINSA DE GURA SI LOVITA CU PUMNII ZIUA IN AMIAZA MARE DE ABEL

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.