BREAKING NEWSImportantRecomandate

EXCLUSIV: ATAC TERORIST IN ORASUL SFANT IERUSALIM SUB OCHII COLEGEI NOASTRE DELIA KOVACS. TERORISTUL A FOST IMPUSCAT DE POLITIE (GALERIE FOTO)

Atac terorist astazi la portile Orasului Sfant Ierusalim. Teroristul a fost impuscat de politie. Totul s-a petrecut sub ochii colegei noastre, maramureseanca Delia Kovacs, aflata intr-o vizita in Israel.

„Am vizitat partea veche a Ierusalimului. La un moment dat am auzit împușcături la aproximativ 100-150 m de locul unde ma aflam. Au sosit echipajele de politie. Zona este aglomerată avînd în vedere că sunt foarte mulți turiști cate vin sa vada obiectivele turistice precum Zidul Plingerii, Biserica Sfîntă, Biserica Sfantului Mormant, muzeele din această parte a orașului. Peste tot au fost politisti.

Ulterior m-a sunat o prietena, Adina Faur, românca din Timisoara. M-a intrebat unde sunt si m-a sfătuit să părăsesc urgent zona avînd în vedere că este vorba de un atac terorist. Auzise la radio cum ca un tînăr de 28-30 de ani a fost grav rănit. Si-a facut griji pentru mine. Am incercat sa ajung in centrul orasului. A fost greu avînd în vedere aglomerația de aici. Am reusit in cele din urmă.Mîine voi fi tot in Ierusalim. Voi incerca sa vizitez în continuare locurile sfinte. Sper ca Dumnezeu sa imi ajute sa nu am parte de evenimente neplăcute. Sunt multi turisti din toate colțurile lumii care sunt aici. Din România am întîlnit 2 grupuri a cate 40 de oameni” ne-a declarat Delia Kovacs, reporter Observator Antena 1 pentru Maramures.



Iata ce scrie presa israeliana despre atactul terorist: „În urma incidentului, au fost chemați la Hagai Street importante forțe de poliție. Paramedicii sosit la fața locului au acordat ingrijiri medicale unei persoane ranite. Acesta au fost dus la Spitalul Shaare Zedek Medical Center. Un polițist aflat la fata locului a spus a teroristul a fost impuscat, fiind ucis pe loc.  „Poliția va continua să acționeze împotriva teroriștilor incitati de Autoritatea Palestiniana

Incidentul a avut loc in Orasul Vechi din Ierusalim, pe strad HaGai langa Poarta de Fier. Teroristul impuscat se numeste Abdul Rahman Bani Fadil (28 ani), original din satul Aqraba, situat in apropiere de Nablus.

Sa mai spunem doar ca Biserica Sfantului Mormant a fost inchisa la finele lunii februarie.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI VIDEO DE LA FATA LOCULUI.

Foto – Delia Kovacs.

 

Te-ar putea interesa si

URMARE TRAGEDIE: A murit și șoferul nevinovat din accidentul produs pe DN18B lângă Popasul Regal

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – COD ROȘU: Județele Maramureș și Satu Mare măturate de furtuni. Acoperișuri luate de vânt, copaci rupți, grindină. 200 KM/ORĂ viteza vântului la Borșa

Vasile Dale

Consiliul Județean Maramureș a devenit membru al Comunității CHARTER – European Cultural Heritage Skills Alliance (Alianța Europeană a Aptitudinilor în domeniul Patrimoniu Cultural)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult