Eveniment

FURTURI SOLUŢIONATE: I-a cerut telefonul pentru a efectua un apel, apoi a fugit cu el. Patru bărbaţi şi un minor au furat bunuri dintr-o firmă din Satulung

Ieri, 27 martie, la ora 21.45, o femeie din localitatea Săsar a sesizat poliţia despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Filaturii din Baia Mare, un bărbat i-a cerut telefonul pentru a efectua un apel, motivând că şi-ar fi pierdut telefonul mobil.

Profitând de neatenția femeii, acesta a fugit cu tot cu telefon.

În urma verificărilor efectuate, în cursul nopţii, poliţiştii sprijiniţi de Grupa Canină, au identificat un suspect de 17 ani din municipiu bănuit de comiterea faptei. Telefonul a fost recuperat şi a fost predat victimei.



În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Alte furturi soluţionate de poliţiştii din Şomcuta Mare

Poliţiştii din Şomcuta Mare efectuează cercetări faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani şi a unui minor, domiciliaţi în localităţile Şomcuta Mare şi Coltău.

Aceştia sunt bănuiţi că, în nopţile de 23/24 martie a.c. şi 25/26 martie a.c. au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Satulung şi, prin forţarea sistemului închidere al unei uşi de acces, au furat mai multe bunuri.

Bunurile sustrase au fost transportate cu o autoutilitară condusă de către unul dintre bănuiţi, acesta neavând dreptul de a conduce pe drumurile publice din România.

Prejudiciul total reclamat a fost estimat la aproximativ 25.000 lei. Cea mai mare parte din bunurile sustrase au fost recuperate, urmând a fi restituite persoanei vătămate.

În continuare se efectuează cercetări faţă de patru dintre aceştia pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi faţă de al cincilea de comiterea infracţiunii de complicitate la furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În cauză a fost indisponibilizată autoutilitara folosită la comiterea faptelor.

Te-ar putea interesa si

FOTO: MONSTRUL DIN BORȘA: Un tânăr de 25 ani a violat o fetiță de 18 luni în Italia. Apoi a bătut-o până la moarte

Vasile Dale

ACTUALIZARE: O persoană a căzut în Săsar. Intervin pompierii

Redactie

FOTO: Accident cu 2 victime încarcerate la Șișești

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult