BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

SUPRAVEGHEAT DUPA ELECTRIC CASTLE: BAIMAREANUL PRINS CU UN KILOGRAM DE COCAINA A FOST ARESTAT PREVENTIV

Băimăreanul în casa căruia a fost descoperită în urmă cu trei zile o cantitate impresionantă de droguri a fost arestat pentru 30 de zile. Potrivit surselor judiciare, acesta se afla în vizorul oamenilor legii încă din vara anului trecut, după ce la Electric Castle, festival de muzică de mare amploare care se desfăşoară la Cluj Napoca, a fost prins în timp ce vindea cocaină.

La vremea respectivă a fost lăsat să plece, dar a fost atent supravegheat. La începutul acestei săptămâni tânărul a fost din nou surprins în flagrant în timp ce încerca să-şi plaseze marfa pe piaţă, mai exact să vândă câteva doze de cocaină la Cluj Napoca.

Procuroriişi ofiţerii BCCO au descins acasă la tânăr, iar cantitatea de droguri descoperită a fost impresionantă: peste 800 de grame de cocaină disimulate în calupuri de ceară. Marfa în valoare de peste 80.000 de euro ar fi fost comandată de pe Darknet, o reţea de Internet care poate fi accesată doar cu ajutorul unor softuri speciale.

Iniţial HOROŢAN GELU CĂTĂLIN a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi a fost prezentat de către procurorii DIICOT în faţa magistraţilor Tribunbalului Cluj cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit încheierii Tribunalului Cluj din 28.03,2018, Gelu Cătălin Horoţan a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28 martie 2018, până la data de 26 aprilie 2018 inclusiv. (Sursa: eMM.ro)

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: Polițiștii au dispus reținerea unui tânăr cercetat pentru infracțiuni rutiere. Judecătorii l-au arestat preventiv

Vasile Dale

Un ucrainean a încercat să intre în România cu un obuz, o dronă și cartușe. Echipamentele militare erau ascunse într-un microbuz

Vasile Dale

ZILNIC: Polițiștii maramureșeni intervin la accidente rutiere și constată infracțiuni la regimul rutier

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.