BREAKING NEWSRecomandate

Gest emoţionant al colegilor după moartea celor 4 studente. Banchetul de absolvire anulat, banii vor fi donaţi familiilor îndoliate

Tragedia de la Jibou, în care au murit 4 tinere studente spulberate de tren, a marcat profund prietenii şi mai ales colegii de facultate ai fetelor.

Astfel, banchetul de absolvire de la Facultatea de Ştiinţe din Cluj Napoca a fost anulat, iar banii strânşi cu ocazia acestui eveniment vor fi donaţi în integralitate familiilor îndoliate.

”Studenţii Facultăţii de Ştiinţe, care urmau să aibă banchetul de absolvire, au decis să doneze toţi banii strânşi familiilor celor patru colege decedate, astfel că bachetul nu se va mai ţine. Cele patru studente erau implicate şi conştiincioase”, a precizat Secretarul general al Ligii Studenţilor ”Pintea Viteazu” Baia Mare, Ioana Grad.

„E foarte greu să ne adunăm acum. Suntem cu sufletele zdrobite. Ieri ne-am despărţit după festivitatea de absolvire cu mare bucurie. Una dintre ele, ca şefă de promoţie a primit diploma de recunoaştere a acestei performanţe, domnişoara Sara Pop. Toate învăţau foarte bine, toate erau un model de studente eminente, fără niciun fel de exagerare”, a mărturisit şi Monica Marian, decanul Facultăţii de Ştiinţe.

Universitatea Tehnică din Cluj Napoca a anunţat arborarea steagului negru în memoria celor patru studente care au murit în carnagiul de la Jibou.

Reprezentanţii Universităţii au precizat că sunt răvăşiţi de tragicul eveniment.

”Am arborat steagul negru, suntem încă răvăşiţi de acest tragic eveniment. Vor fi ţinute, vineri momente de reculegere la toate cursurile Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare al UTCN, de unde provin studentele decedate. Săptămâna viitoare va avea loc cursul festiv al absolvenţilor Facultăţii de Ştiinţe, şi acolo va fi ţinut un moment de reculegere. Cele patru tinere decedate au fost studente al Facultăţii de Ştiinţe, iar una dintre acestea, Sara Pop, era şefă de promoţie, şi primise o distincţie specială”, a precizat Prorectorul coordonator al Centrului Universitar Nord Baia Mare al UTCN, Petrică Pop Sitar.

La facultatea unde învăţau fetele colegii şi profesorii au făcut un altar cu fotografiile lor, unde colegii, profesorii, prietenii sau cunoscuţii celor 4 fete care au murit în carnagiul de la Jibou, să-şi poată plânge suferinţa şi să se reflecteze în tăcere la tragedie.

Azi, Sanda Ungur, tânăra care se afla la volanul autoturismului spulberat de tren şi singura supravieţuitoare, a fost mutată de la spitalul din Zalău la spitalul din Baia Mare. Starea ei este stabilă, cu previziuni optimiste din partea medicilor. (Sursa: ObservatorTV.ro)

Motivul halucinant pentru care au murit cele patru studente în accidentul de la Jibou. Doliu la universitatea din Baia Mare (FOTO)

INEXPLICABIL CE S-A INTAMPLAT DE INALTAREA DOMNULUI IN ZONA TRAGEDIEI DE LA JIBOU. FOTOGRAFIILE TE LASA FARA CUVINTE (EXCLUSIV)

Te-ar putea interesa si

Fostul jurnalist fake Ade-Adelin a fost arestat preventiv! Vă prezentăm filmul atacului oribil asupra unei femei și a fiului acesteia din Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV: Băimărean găsit de soție împușcat în cap! Anchetatorii neagă că ar fi găsit o legitimație emisă de URSS Cernăuți. Spun că pe buletin scria locul nașterii Cernăuți, URSS (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Expoziția AM ÎNVINS în holul Palatului Administrativ din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.