National

ÎNCĂ O TRAGEDIE PE ŞOSELELE ROMÂNIEI: Cinci morţi într-un teribil accident petrecut în Timiş. Un copil de 8 ani a rămas orfan, după ce ambii părinţi i-au murit (VIDEO)

Tragedie fără margini pe o şosea din Timiş, noaptea trecută, în satul Pustiniş, comuna Uivar. Şase persoane, între care un copil de 8 ani, au fost victimele unui cumplit accident, după ce maşina în care se aflau a zburat de pe drum peste un canal, a izbit o linie de cale ferată, apoi s-a rostogolit zeci de metri pe câmp. Copilaşul şi-a pierdut ambii părinţi în accident, micuţul fiind singurul supravieţuitor al tragediei.

Accidentul s-a petrecut cu putin timp inainte de miezul nopţii pe drumul ce leagă localităţile Uivar şi Pustinis, în Timiş.

Într-o maşină cu numere de Belgia se aflau şase persoane, 5 adulţi – 4 barbati si o femeie – si un copil de opt ani. Cu totii fuseseră peste zi la Jimbolia şi se întorceau acasă la Toager. Pe drum li s-a făcut foame şi au oprit în Uivar, la o pizzerie.

Când au plecat de acolo, pentru că se făcuse târziu, şoferul a călcat pedala de acceleraţie. Barbatul a ratat o curba aflata la iesirea din Uivar, maşina a scăpat de sub control, a zburat de pe carosabil, a rulat pe iarbă aproximativ 10 metri, apoi a lovit calea ferată dezafectată ce traversează zona, pe care a îndoit-o.

În urma impactului, autoturismul s-a dat peste cap zeci de metri oprindu-se pe câmp.

Şoferul unui autobuz a asistat la întreaga scenă, fiind primul care le-a sărit oamenilor în ajutor.

Din pacate, toţi erau încarcerati, bărbatului fiindu-i imposibil să-i scoată singur din caroseria zdrobită. Omul a sunat la 112 si a dat alarma, iar echipajele de descarcerare au intervenit rapid.

 

https://www.facebook.com/Marcel12m/videos/2023196941252234/

 

Din păcate, pentru femeie si trei dintre barbati, medicii nu au mai putut face nimic.

Un al patrulea barbat aflat in masina a fost grav ranit, iar copilul de 8 ani a scapat doar cu rani usoare. Cei doi au fost transportati de urgenta la spital in Timisoara, iar medicii au facut eforturi sa-l salveze pe singurul adult care supravietuise accidentului. În zadar, însă. Dupa mai multe resuscitari, barbatul a murit.

Sursa info Observator.TV

citeşte şi

NOI INFORMAŢII ÎN CAZUL CARNAGIULUI DE LA JIBOU: Cu câteva ore înainte de accident un bărbat a anunţat la 112 că semaforul nu functionează corespunzător

Te-ar putea interesa si

Cristian Diaconescu, preşedintele PMP, soseşte vineri în Maramureş

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Atacul terorist din Viena văzut prin ochii unei maramureșence. Trei civili și un atacator au murit. Alte 15 persoane au fost rănite

Redactie

Danemarca vrea interzicerea tuturor mașinilor diesel și pe benzină în UE până 2040

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.