BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

URMARE JAF: DE LA BANCA TRANSILVANIA S-A FURAT DE PATRU ORI MAI MULT DECAT S-A ANUNTAT!!! 371.640 lei AU DISPARUT

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 06 iulie 2018, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului B. S. M. pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prevăzută de art. 234 alin. 1 lit. a și c Cod penal. La aceeaşi dată, faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 23.05.2018, în jurul orei 11:40, inculpatul B. S. M., împreună cu o persoană de sex masculin, neidentificată până la acest moment, ambii purtând căști de motocicliști și fiind înarmați cu un pistol, respectiv, un satâr, au pătruns în agenția Băncii Transilvania de pe strada Victoriei, nr. 92 din localitatea Baia Mare și, prin întrebuințarea de amenințări, au sustras suma de 371.640 lei.

Cei doi s-au deplasat la locul comiterii faptei cu un moped marca KYMCO, asigurându-și scăparea cu ajutorul aceluiași moped, pe care, ulterior, l-au abandonat în fața imobilului cu nr. 2 de pe strada Alexandru Odobescu din municipiul Baia Mare.



La data de 06.07.2018, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Precizăm că, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

CITESTE SI:

ACTUALIZARE 3: JAF LA O BANCA DIN BAIA MARE. DOI INDIVIZI CU PISTOLUL AU AMENINTAT ANGAJATII SI AU FURAT 100.000 LEI (PREMIERA – FOTO/VIDEO)

JAF LA BANCA TRANSILVANIA DIN BAIA MARE. PRIMELE IMAGINI CU ATACATORII INARMATI CU PISTOALE SI MACETE DAR PE… SCUTER (FOTO)

SPARGERE ÎN BAIA MARE: Au apărut primele imagini de la jaful armat comis la bancă (FOTO)

ULTIMA ORA: AUTORUL JAFULUI DE LA BANCA TRANSILVANIA A FOST PRINS. ESTE UN BARBAT DIN CARAS-SEVERIN DE 40 ANI

Te-ar putea interesa si

MINCIUNA CONTINUĂ: 10 confirmați pozitiv la Leordina. Școala începe VERDE. Un angajat confirmat pozitiv după marea dezinfecție a DSP Maramureș

Redactie

FOC ÎN MOCIRA: Acoperișul unei case a fost mistuit de flăcări

Vasile Dale

VIDEO: Maramureșean implicat într-un accident rutier în Jucu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult