Eveniment

SOLIDARITATE: Maria Nistor, soţia poliţistului ucis anul trecut la Vişeu de Jos, a fost încadrată la IPJ Maramureş

Poliţia Română este o instituţie care îşi respectă eroii şi care ridică la rang de principiu solidaritatea umană. Drept urmare, toţi cei afectaţi în mod direct de pierderea unui membru al familiei, poliţist aflat în timpul serviciului, beneficiază de această latură umană a instituţiei.

Nistor Maria a luat decizia de a urma cariera soţului său şi începând de astăzi îşi va desfăşura activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş – Poliţia Oraşului Vişeu de Sus. Cu mari emoţii, agentul de poliţie a depus jurământul în faţa conducerii inspectoratului, urmând să înveţe pas cu pas meseria pe care a practicat-o soţul ei.


Soţul poliţistei şi-a pierdut viaţa în ianuarie 2017, când a fost ucis în sediul Postului de Poliţie Vişeu de Jos.



Şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie Liviu Constantin Grozavu i-a transmis noii poliţiste bun venit în echipa poliţiştilor maramureşeni, asigurându-o în continuare de tot sprijinul de care va avea nevoie, mult succes în carieră şi multe împliniri.

DOAR PROMISIUNI: FIUL AGENTULUI UCIS IN SEDIUL POLITIEI VISEU VREA SA SE ANGAJEZE IN POLITIE. MINISTERUL IL DUCE CU „ZAHARELUL”

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Fetiţă lovită de o autoutilitară pe strada Păltinişului (actualizare)

Redactie

POIENILE DE SUB MUNTE: Doi maramureșeni coborau cu țigări de contrabandă în valoare de un miliard de lei vechi de pe granița cu Ucraina (FOTO)

Vasile Dale

Tragedie în Baia Mare: Un șofer a murit după ce i s-a făcut rău la volan pe strada Corbului din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult