BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

CĂUTAT: Borşeanul Vlad Ioan a dispărut de la domiciliu în 24 septembrie. MASINA GASITA INCENDIATA IN CLUJ (ACTUALIZARE)

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi de căutare a unui bărbat reclamat dispărut de la domiciliu şi solicită sprijinul persoanelor care pot oferi informaţii pentru depistarea sa.

Poliţiştii Biroului Urmăriri au fost sesizaţi despre faptul că la data de 24.09.2018 VLAD IOAN, în vârstă de 44 de ani, a plecat cu autoturismul personal de la domiciliul său din oraşul Borşa, şi până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: constituţie atletică, înălţime 1.80 m, păr grizonat, ochi verzi, fără semne particulare.



Persoanele care pot să ofere informaţii despre VLAD IOAN sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, să apeleze 112 sau Biroul Urmăriri la numărul de telefon 0262-207763.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor oficiale primite de la IPJ Cluj autoturismul borseanului a fost gasit incendiat pe raza judetului. Politistii fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care a fost incendiat autoturismul, dar si pentru gasirea barbatului din Borsa.

Te-ar putea interesa si

PARCARE „REGULAMENTARA”: UN BAIMAREAN SI-A PARCAT MASINA DE TEREN SUB BALCONUL APARTAMENTULUI (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Pieton lovit pe trecere la Seini de o dubiță (actualizare)

Redactie

L-aţi văzut? MUREŞAN ALEXANDRU MARIO, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul mamei sale din Ardusat (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult