BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

DOLIU IN FOTBALUL MARAMURES: FOTBALISTUL ECHIPEI GROSII TIBLESULUI ESTE CONDUS ASTAZI PE ULTIMUL DRUM (ACTUALIZARE – GALERIE FOTO)

Astazi Florin Sima, jucatorul echipei CS Bradul Grosii Tiblesului, mort intr-un teribil accident in cursul dupa amiezii de vineri, 12 octombrie, este condus pe ultimul drum.

Inmormantarea fotbalistului va avea loc la locuinta parinteasca din Suciu de Sus cu incepere de la ora 13. La slujba va lua parte toata suflarea din cele doua comune si nu numai.

Alaturi de familia indurerata vor fi si componentii echipelor de fotbal, CS Bradul Grosii Tiblesului si FC Suciu de Sus. De altfel, cele doua formatii urmau sa se intalneasca astazi intr-un meci direct contand pentru etapa a VII-a a Ligii a IV-a, seria SUD.



Mai mult, toate meciurile de fotbal care se disputa in acest weekend au inceput cu un moment de reculegere in memoria fotbalistului Florin Sima. Avem si un exemplu de ieri, cand partida dintre ACS Rapid Satu de Jos si Minerul Baia Sprie a existat un moment de reculegere (foto – Cristi Sasaran).

Va reamintim faptul ca fotbalistul si-a pierdut viata intr-un teribil accident dupa ce acesta s-a rasturnat cu tractorul.

ACTUALIZARE

Astazi si ieri la inceputul tuturor meciurilor s-a tinut un moment de reculegere in memoria fotbalistului Florin Sima. Multumim colaboratorilor care ne-au furnizat fotografii de la Viseu de Sus, Satu Nou de Jos, Satulung, Sisesti, Dumbravita.

CITESTE MAI MULTE DETALII AICI:

DOLIU ÎN FOTBALUL MARAMUREŞEAN: Florin Cosmin Sima, jucător legitimat la Bradul Groșii Țibleșului, a încetat din viață. Fusese la muncă pe câmp şi s-a răsturnat cu tractorul

Te-ar putea interesa si

EXERCITIU: PERCHEZITII IN CELULELE A 63 DE DETINUTI DIN PENITENCIARUL BAIA MARE

Vasile Dale

FOTO: Accident pe 22 Decembrie – Autoturism izbit in lateral de un troleibuz

Vasile Dale

PERCHEZIȚII LA VIȘEU DE SUS, inclusiv la un pădurar – 151 de arbori tăiați ilegal din cantonul Dosul Tăului. Prejudiciu de 175 mii lei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult