BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

Beat, a tăiat o curbă și a băgat în spital oameni nevinovați (Foto/video)

Alcoolul și imprudența la volan continuă să facă victime în Bistrița-Năsăud. Un accident cu un șofer beat și imprudent a avut loc în această seară la intrarea în cartierul Liviu Rebreanu din Năsăud.

Un Audi de culoare neagră care circula dinspre Bistrița spre Năsăud, în culmea dealului de la intrarea în Liviu Rebreanu a intrat pe contrasens după ce a tăiat o curbă. Din nefericire, din sens opus venea regulamentar o altă mașină, condusă de o femeie, iar impactul nu a mai putut fi evitat. Trei oameni au ajuns la spital, șoferița și pasagerul din mașina condusă regulamentar și un pasager din cealaltă mașină. Surpriză la testarea șoferului vinovat de producerea accidentului. Polițiștii au constatat că acesta urcase băut la volan.

La locul accidentului, trei ambulanțe ale Serviciul de Ambulanță Judetean au preluat răniții, care au fost aduși la spitalul din Bistrița pentru îngrijiri medicale.

Un maramuresean ne-a furnizat imagini foto si video!

Sursa text: Bistriteanul.ro

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE la Seini (ACTUALIZARE VIDEO): Un tânăr s-a spânzurat într-o anexă gospodărească. Familia neagă că s-au certat (Exclusiv)

Vasile Dale

MISIUNI DE SALVARE – Pompierii sigheteni au salvat angajatul unei spălătorii care s-a urcat pe clădire. Câine scos din râul Săsar în Baia Mare

Vasile Dale

ACCIDENT FEROVIAR: Bărbat lovit mortal de trenul Regio de pe relaţia Cluj – Sighet

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.