BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

URMARITA DE ECHIPAJUL POLITIEI: O SOFERITA BEATA DIN BOIU MARE A DISTRUS MASINA POLITIEI

Conducătoare auto în stare de ebrietate, care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a fost prinsă la scurt timp

Aseară, în jurul orei 22.30, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, poliţiştii au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism condus pe raza localităţii Boiu Mare. Persoana aflată la volan şi-a continuat deplasarea şi întrucât nu a păstrat distanţa laterală suficientă, a acroşat uşor autospeciala de poliţie.

Poliţiştii au procedat la urmărirea acesteia, reuşind în scurt timp să o identifice. S-a constat că este vorba de o femeie de 55 de ani, din Boiu Mare.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de 0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri legale.

SIGURANŢA PIETONILOR în atenţia poliţiştilor – 14 permise de conducere reţinute ieri în Baia Mare

Graba şoferilor pune în pericol siguranţa pietonilor. Acţiunea desfăşurată pe tot parcursul zilei de ieri de poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare a avut scopul de a preveni producerea de accidente rutiere soldate cu rănirea pietonilor.

Între orele 08.00 – 20.00 poliţiştii au oprit pentru verificări mai multe autoturisme care se deplasau  pe străzile municipiului. Din cele 14 permise reţinute, 13 au fost în cazul unor şoferi care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor care traversau regulamentar. Totodată, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 28 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 12000 de lei.

Pietonii sunt cei mai vulnerabili participanţi la trafic. Reamintim şoferilor că pietonii au prioritate de trecere faţă de conducătorii de vehicule atunci când sunt angajaţi în traversarea drumurilor prin locuri special amenajate şi semnalizate corespunzător, la culoarea verde a semaforului sau pe la colţul străzii. (FOTO ARHIVA)

Te-ar putea interesa si

FOTO – Oală uitată pe aragaz a băgat spaima în locatarii unui bloc de pe bulevardul Independenței din Baia Mare

Vasile Dale

SERVICIUL DE URGENTA A CAZUT IN MARAMURES: PREFECTUL A FOST ALERTAT CAND FURTUNA S-A „CALMAT” (FOTO)

Vasile Dale

Vitezomani sancționați de polițiștii Serviciului Rutier, în colaborare cu polițiștii sălăjeni. 86 șoferi au rămas pietoni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.