Sport

ATLETISM: Participare numeroasă la Crosul Marmaţia, organizat la Sighet

În după-amiaza zilei de 9 noiembrie. în parcul Grădina Morii, Clubul Sportiv Școlar din Sighet, prin cei doi profesori de atletism – Melinda Oros și Gabriel AXeniuc – au organizat crosul Cupa Marmaţia, o reeditare a crosului de acum două săptămâni, când vremea nu a fost prielnică pentru eveniment.

Acum vremea a ținut cu atletismul iar la startul competiției s-au înscris 132 de alergători din clasele 0-VIII, atât fete cât și băieți. Participarea a fost foarte numeroasă, cei înscriși la concurs fiind încurajați de pe margine de o mulțime de spectatori.

Alergătorii au fost de la mai toate școlile din oraș, dar și de la Școala Generală din Sarasău – profesorul de sport și elevii săi sunt participanți constanți la toate concursurile de cros organizate de CSS Sighet – și de la Școala Generala din Repedea – copii și profesorul de sport de aici fiind nou veniți la aceste competiții de cros sighetene.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL OLD BOYS, MECI AMICAL: Sport Team Baia Mare – Smart Boys Baia Mare 6-3 (3-2)

Redactie

Cum să aveți succes în pariuri pe fotbal: sfaturi de top

Vasile Dale

PARTENERIAT PENTRU VIITORUL SPORTULUI: Fabrica de Campioni a încheiat un parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Casa Corpului Didactic Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.