BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

SCANDAL LA SIGHET: Un polițist a fost atacat cu un vătrai de un tânăr drogat (GALERIE FOTO)

Un grav incident s-a petrecut în cursul zilei de 16 noiembrie în Sighetu Marmației. Un polițist a fost atacat în timp ce intervenea într-un bloc să aplaneze un scandal provocat de către un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani.

În jurul orei 13:30, un angajat al companiei RDS a sunat la Poliție, anunțând că a fost atacat din senin de un locatar în scara unui bloc de locuințe, situat pe strada G-ral Mociulski, în timp ce lucra la rețeaua de cablu-tv cu scopul de a remedia o avarie. Angajatul a fugit din imobil., scrie sighet247

La scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj de Poliție pentru a verifica cele relatate. În momentul în care polițiștii au bătut la ușa scandalagiului, acesta i-a atacat pe polițiști cu un vătrai, rănindu-l ușor pe unul dintre aceștia.

Imediat după acest cel de-al doilea incident, la fața locului a mai sosit un echipaj de Poliție, polițiștii reușind să îl imobilizeze cu greu pe atacator. Tânărul, conform declarațiilor martorilor, părea a fi foarte drogat, zbătându-se din toate puterile și încercând în continuare să îi atace pe polițiști.

Atacatorul a fost urcat într-o autospecială de Poliție.

Actualizare

”Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj“ au precizat reprezentantii IPJ Maramures.

sursa sighet247

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – REVOLTĂTOR: Au lăsat omul mort în stația de autobuz până s-au trezit angajații Serviciului de Medicină Legală Maramureș (galerie foto / video – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Cinci tineri au fost coborâţi în siguranţă din zona lacului Ştiol. Au intervenit salvatorii borşeni

Redactie

INCIDENT: Un bărbat a leşinat într-un de autobuz pe strada Minerilor din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.