Important

UN NOU SINDICAT: Sindicatul din Învățământul Preuniversitar „Spiru Haret” Maramureș, afiliat Federației Naționale „Spiru Haret”

Dascălii maramureșeni au de câteva zile o alternativă la vechiul sindicat din învățământ. Numeroasele scandaluri și nemulțumiri generate de cotizațiile prea mari, dar și de lipsa de transparență al celuilalt sindicat din Maramureș au determinat apariția unui nou sindicat.


Astfel, începând cu 19 noiembrie, în Maramureș a fost înființat legal Sindicatul din Învățământul Preuniversitar „Spiru Haret” Maramureș, formațiune sindicală afiliată Federației Naționale „Spiru Haret”, care va reprezenta doar interesele membrilor.

Președintele noului sindicat este Daniel Florin Pop, iar în cele 72 de ore de la apariție, aproximativ 100 de angajați din sistemul de învățământ maramureșean, învățători, profesori, dar și personal auxiliar și nedidactic au semnat adeziuni pentru noul sindicat.
Sindicatul din Învățământul Preuniversitar „Spiru Haret” Maramureș va fi reprezentat la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, în fiecare unitate de învățământ din județ, dar și la Instituția Prefectului.

„Sindicatul din Învățământul Preuniversitar „Spiru Haret” Maramureș este o alternativă nouă în județul Maramureș pentru toti cei care lucreaza în învățământul preuniversitar. Indiferent de domeniu, concurența ne ajută să creștem, să evoluăm, să avem succes, iar monopolul duce la blazare și plafonare. Ne dorim condiții cât mai bune de muncă pentru membrii noștri de sindicat, milităm pentru apărarea drepturilor celor care lucrează în învățământ, de la inspectorul școlar până la femeia de serviciu sau la portar”, a subliniat Daniel Florin Pop, liderul Sindicatul din Învățământul Preuniversitar „Spiru Haret.

Pentru cei interesați: adresa de e-mail [email protected] sau telefon 0744643458

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE FOTO, VIDEO: Două adolescente şi-au împărțit pumni și picioare în Parcul Mara din Baia Mare, în văzul colegilor

Vasile Dale

BILANŢ CORONAVIRUS 14 APRILIE: 6.879 de cazuri de persoane infectate). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.051 au fost declarate vindecate și externate

Vasile Dale

PREVENŢIE: Activităţi desfăşurate de jandarmi şi poliţişti la mai multe instituții de învățământ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.