Tara Lapusului

AU ÎNCEPUT TĂIERILE ILEGALE: Brazi de Crăciun confiscaţi de poliţiştii din Suciu de Sus

Ieri dimineaţă, la ora 06.35, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus, care desfăşurau activităţi pe D.J.171A, au oprit pentru verificări o autoutilitară condusă pe raza comunei Groşii Ţibleşului.

La volan a fost identificat un bărbat de 38 de ani, din aceeaşi comună. Acesta transporta cu autoutilitara 12 brazi de Crăciun pentru care nu a putut prezenta documentele de provenienţă, conform normelor în vigoare.



Brazii au fost confiscaţi şi predaţi în custodie Ocolului Silvic Groşii Ţibleşului, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Poliţiştii vor continua acţiunile de verificare a modului în care este respectată legislaţia privind transportul şi comercializarea brazilor de Crăciun.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: S-AU RASTURNAT CU MASINA LA RAZOARE. DOUA VICTIME, UNA INCARCERATA. SE PARE CA ERAU BAUTI (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV SURSE: ALIANȚA ”NAȘU ȘI CU FINUL” – Scandal între un localnic Libotin, preot și viceprimarul Cupșeniului

Vasile Dale

GALERIE FOTO / ACCIDENT SPECTACULOS: Un autovehicul Jaguar s-a izbit de mai mulţi copaci în zona Dealul Pietriş (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult