Important

POLIŢIŞTII AVERTIZEAZĂ: Protejează-ţi bunurile! Unei tinere i s-a furat portofelul într-un centru comercial din Baia Mare

Se apropie cu paşi repezi perioada în care majoritatea cetăţenilor intră în febra cumpărăturilor. Centrele comerciale, pieţele, magazinele se aglomerează, oamenii sunt distraşi de mulţimea de produse, de oferte şi uită să fie atenţi la genţi, buzunare sau alte obiecte pe care le au asupra lor.

Este o perioadă fastă pentru cei care au îndeletniciri infracţionale. Autorii profită de aglomeraţie, de lipsa de vigilenţă şi pot „opera” cu mai multă uşurinţă.



Sâmbătă, 24 noiembrie, o tânără a sesizat poliţia că vineri, în intervalul orar 18.00– 19.00, în timp ce se afla într-un centru comercial din Baia Mare, persoane necunoscute au profitat de neatenţia sa şi i-au sustras portofelul pe care-l purta în poşetă. Valoarea prejudiciului este de 1.200 lei. Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării autorilor şi recuperării banilor şi a cardurilor sustrase.

În scopul preîntâmpinării unor astfel de fapte poliţiştii vă recomandă să manifestaţi atenţie sporită! Nu purtaţi portmoneul în buzunarele exterioare, în geantă la vedere sau în coşurile de cumpărături. În situaţia în care sunteţi victima vreunei infracţiuni, sesizaţi de îndată poliţia!

Te-ar putea interesa si

ASOCIAŢIA ESPERANDO: Campanie de strângere de fonduri – după 1 an

Redactie

ACŢIUNE RUTIERĂ: Peste 90 de sancțiuni aplicate de poliţiştii de la Serviciul Rutier

Redactie

Ionel Bogdan: Împreună cu executivul UNICEF am vizitat astăzi primul punct de tip ”Blue Dot” din România

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult