BREAKING NEWSNationalRecomandate

POMI: O familie cu copii raniti intr-un accident dupa ce un maramuresean a intrat pe contrasens

Accident foarte grav în județul Satu Mare.Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 18.30, pe Drumul Județean 193, aproape de localitatea Pomi.

Reporterii PresaSM au mai aflat că un bărbat, în vârstă de circa 40 de ani, aflat la volanul unei mașini de teren marca AUDI, înmatriculat în județul Maramureș, ar fi intrat cu mașina pe contrasens, în condiții încă neelucidate, izbindu-se frontal de un autoturism marca Toyota, înmatriculat în Marea Britanie, condus regulamentar de un bărbat, în vârstă de 22 de ani.

La fața locului au ajuns trei echipaje medicale de prim-ajutor de la Serviciul Județean de Ambulanță și SMURD. Cele patru persoane din autoturismul Toyota, respectiv trei bărbați și o femeie, au fost răniți destul de grav în urma impactului.

În autoturismul AUDI se aflau un soț și o soție, respectiv doi minori, care au fost răniți mai ușor. Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean din Baia Mare.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Se pare că niciunul dintre șoferi nu ar fi consumat bături alcoolice înainte de a se urca la volan.

În cauză se va deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI DE WEEKEND: Polițiștii maramureșeni au identificat în trafic opt bărbați care au condus comițând infracțiuni rutiere

Redactie

OPINIE – ȘI A PLECAT: Ce a transmis pe grupul intern de WhatsApp fostul adjunct al inspectorului șef al IPJ Maramureș înainte de pensionare. Reacțiile subalternilor sau ale cititorilor

Vasile Dale

L-AȚI VĂZUT? Originar din Petrova, șofer de TIR în Anglia este căutat de familie – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.